ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αμφίβολος για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League ο Στενγκς


Μάχη με τον χρόνο δίνει ο Κάλβιν Στενγκς της Άλκμααρ,προκειμένου να προλάβει τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.



Ο 21χρονος εξτρέμ αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γρανάζια της Άλκμααρ και η συμμετοχή του στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League,ο οποίος θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Αυγούστου είναι αμφίβολη.

Το Σάββατο η Άλκμααρ αντιμετώπισε την Ουτρέχτη σε φιλικό παιχνίδι και γνώρισε την ήττα με 1-0,
ενώ παρατάχθηκε χωρίς τους Μάιρον Μποαντού,Ρον Φλάαρ και Κάλβιν Στενγκς.

Μετά το παιχνίδι ο προπονητής Άρνε Σλοτ δήλωσε στο Fox Sports: Ο Στενγκς προπονείται ακόμα στο γυμναστήριο,οπότε θα δώσει μάχη με τον χρόνο για να προλάβει.Τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα για τον Μποαντού και τον Φλάαρ.Την προηγούμενη εβδομάδα πίστευα πως ο Μποαντού θα μπει με την ομάδα αυτή την εβδομάδα,αλλά αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα.Προπονείται ήδη έξω στο γήπεδο με τον γυμναστή,όπως και ο Φλάαρ.

Ο Στενγκς πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά με την φανέλα της Άλκμααρ,αφού κατέγραψε 42 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις,έχοντας στο ενεργητικό του 10 γκολ και 12 ασσίστ.Η ενδεχόμενη απουσία του από τον δεύτερο προκριματικό θα αποτελέσει ένα σημαντικό πρόβλημα,το οποίο θα κληθεί να διαχειριστεί η Άλκμααρ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code