ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αβέβαιο το μέλλον του Ράτικιτς στην Μπαρτσελόνα

Το τοπίο ανάμεσα στον Ιβάν Ράτικις και στους «μπλαουγκράνα» φαίνεται  να μην έχει ξεκαθαριστεί ακόμα, με αποτέλεσμα ο 32 χρόνος Κροάτης να οδεύει προς αποχώρηση.

Μπορεί το συμβόλαιο του Ράτικις με τους Καταλανούς λήγει το καλοκαίρι του 2021,  αλλά οι άνθρωποι της Μπάρτσα, φέρεται πως έχουν αφήσει στην άκρη την υπόθεση του, όσον αφορά μία επέκταση συμβολαίου. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κροάτης έχει ενημερωθεί από την ομάδα, πως δεν υπολογίζεται πια.

Οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται στην αναμονή, για τη ζήτηση του 32 χρόνου παίκτη από άλλες ομάδες. Θα πρέπει όμως πρώτα να ρίξουν λίγο την τιμή του μπάτζετ τους, αφού το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ που ζητούσαν αρχικά, δύσκολα θα τραβούσε το ενδιαφέρον άλλων ομάδων.

Οι πληροφορίες λένε πως η μοναδική ομάδα που μέχρι στιγμής έχει δείξει κάποιο ενδιαφέρον, είναι μία παλιά γνώριμη για τον 32 χρόνο μέσο, η Σεββίλη, στην οποία ο Ράτικιτς είχε αγωνιστεί μεταξύ 2011-2014, όπου μετά πήγε στην Μπάρτσα.

Ο Κροάτης μέσος φαίνεται πως υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός από το κοινό της Σεββίλης και επιπλέον οι Ανδαλουσιανοί, είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στον παίκτη συμβόλαιο διαρκείας έως το 2024, ενώ δεν υπάρχει κάποιο θέμα από την πλευρά τους, στο οικονομικό κομμάτι.

Παρ΄όλα αυτά όμως δεν θέλουν να δώσουν το ποσό που ζητούν οι Καταλανοί, ακόμα και αν έριξαν την τιμή στα 10 εκατομμύρια ευρώ, από τα 20 που ζητούσαν εξαρχής. Ο σύλλογος της Σεββίλης θεωρεί πως ένα ποσό μεταξύ 5- 7 εκατομμύρια ευρώ, θα ήταν ικανοποιητικό.

Η ομάδα του Κικέ Σετιέν δεν είναι διατεθειμένη να ρίξει περισσότερο τις απαιτήσεις της. Ο ποδοσφαιριστής από τη μεριά του, έχει κάνει τις επιλογές του και από ΄κει και έπειτα, μένει να συμφωνήσουν οι ομάδες μεταξύ τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code