ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πρώτο φιλικό με άνετη επικράτηση για τον Άγιαξ


Ο Άγιαξ ξεκίνησε χθες τις φιλικές του αναμετρήσεις με μία εύκολη επικράτηση απέναντι στην Βάαλβαϊκ με 6-1.


Ο Έρικ τεν Χαχ ξεκαθάρισε πριν το παιχνίδι πως οι απουσίες των Αντρέ Ονάνα και Σερτζίνο Ντεστ σχετίζονταν με μικροτραυματισμούς που αντιμετωπίζουν και όχι με επικείμενες μεταγραφές.Ο Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια στην πρώτη ανεπίσημη εμφάνιση μετά την επιστροφή του στον σύλλογο.

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρξε απόλυτη κυριαρχία του Άγιαξ,με τον Λασινά Τραορέ να ανοίγει το σκορ στο 20ο λεπτό.Ο ταλαντούχος επιθετικός τελείωσε την φάση μετά από έναν όμορφο συνδυασμό των Κουίνσι Πρόμες και Ντούσαν Τάντιτς.

Ο Τεν Χαχ έκανε αρκετές αλλάγες με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου,ενώ το πρώτο καλοκαιρινό απόκτημα του Αίαντα,ο Άντονι έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση.Στο 47ο λεπτό ο Χόυντελααρ διπλασίασε το προβάδισμα του Άγιαξ.

Στην συνέχεια,ο 20χρονος Έκελενκαμπ έκανε το 3-0 με κεφαλιά,ενώ το τέταρτο γκολ πέτυχε ο Άντονι μετά από μία υποδειγματική αντεπίθεση των παικτών του Άγιαξ.

Ο Φαν Γκρούσβεν κατάφερε να μειώσει σε 4-1 για την Βάαλβαϊκ,ωστόσο λίγο αργότερα ο Άντονι πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα γράφοντας το 5-1.Τέλος,ο Χούντελααρ πέτυχε ένα ακόμα γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

Ο Άγιαξ ξεκίνησε ιδανικά τα φιλικά του παιχνίδια και σε 5 μέρες αντιμετωπίσει την Ουτρέχτη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code