ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επίσημο του Μπότμαν στην Λιλ


Με κάθε επισημότητα ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Σβεν Μπότμαν στην Λιλ,με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας πενταετούς διάρκειας.



Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις την περσινή σεζόν,αφού πραγματοποίησε μία γεμάτη χρονιά ως δανεικός στην Χερενφέιν.Συγκεκριμένα κατέγραψε 30 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ολλανδίας,όλες ως βασικός,ενώ πέτυχε 2 τέρματα και μοίρασε 4 ασσίστ.

Την φετινή χρονιά αναμένοταν να πάρει ενεργό ρόλο στο ρόστερ του Άγιαξ,ενώ ανανέωσε μάλιστα την συνεργασία του με τον σύλλογο του Άμστερνταμ.Ωστόσο,παρά την ανανέωση της συνεργασίας ο ταλαντούχος αμυντικός αποφάσισε να αποχωρήσει με προορισμό το γαλλικό πρωτάθλημα και την ομάδα της Λιλ.

Η Λιλ δαπάνησε 8 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του Μπότμαν,με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2025 και επέλεξε να φοράει τον αριθμό 5 στην νέα του ομάδα.

Ο Μπότμαν δήλωσε στην ιστοσελίδα της Λιλ: Έρχομαι από μία μεγάλη ομάδα,αλλά ήρθα και σε μία μεγάλη ομάδα επίσης.Όλοι όσοι έχω συναντήσει μέχρι τώρα είναι πολύ καλοί και με καλωσόρισαν.Είμαι νέος ακόμα,αλλά ελπίζω πως μπορώ να βοηθήσω την νέα μου ομάδα όσο περισσότερο γίνεται.

Η Λιλ τερμάτισε στην τέταρτη θέση στο περσινό πρωτάθλημα της Ligue 1 και θα αγωνίζεται στο Europa League της ερχόμενης σεζόν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code