ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ενδιαφέρον του Άγιαξ για δανεισμό ταλέντου της Τότεναμ

Σύμφωνα με την Ολλανδική De Telegraph , η ομάδα του Άγιαξ ελπίζει ότι θα μπορέσει να υπογράψει τον ταλαντούχο μέσο της Τότεναμ , Ράιαν Σεσενιόν υπό την μορφή του δανεισμού λόγω της υψηλής ρήτρας στο συμβόλαιο του.

 Το προηγούμενο καλοκαίρι , ο 20χρονος υπερταλαντούχος αριστερός μέσος μετακόμησε στην Τότεναμ με μεταγραφή ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ από την ομάδα της Φούλαμ. Παρόλα αυτά , στην πρώτη του χρονιά με τους Spurs δεν τα πήγε και τόσο καλά όσο ο ίδιος θα ήθελε με αποτέλεσμα να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο του δανεισμού για να πάρει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του βρίσκοντας αγωνιστικό ρυθμό και σίγουρα ο "Αίαντας" είναι μία καλή επιλογή καριέρας για οποιονδήποτε φέρελπι ποδοσφαιριστή θέλει να βρει τα πατήματα του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της De Telegraph , ο Άγιαξ έχει έρθει ήδη σε επαφή με την πλευρά της Τότεναμ για να υπάρξει μία καταρχήν συμφωνία. Ο αθλητικός διευθυντής του Άγιαξ , Μαρκ Όφερμαρς έχει ρωτήσει την πλευρά των Άγγλων για την πιθανότητα απόκτησης του Σεσενιόν όμως η απάντηση της Τότεναμ ήταν πως ο Άγιαξ δεν είναι ο μόνος σύλλογος που ενδιαφέρεται κάτι που θα καθυστερήσει ενδεχομένως οποιαδήποτε συμφωνία ή διαπραγμάτευση.

Ο 20χρονος διεθνής με την Άγγλία U21 αριστερός μέσος , μπορεί να αγωνιστεί επίσης με την ίδια ευχέρεια και σαν αριστερός οπισθοφύλακας και αν μη τι άλλο , θα μπορούσε να αντικαταστήσει επάξια το κενό του Νίκολας Ταλιαφίκο σε περίπτωση πώλησης του Αργεντινού στην τωρινή μεταγραφική περίοδο. Ο Ράιν Σεσενιόν φέτος μέτρησε συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις 12 συμμετοχές με απολογισμό 1 τέρμα και 1 ασίστ ενώ η χρηματιστηριακή του αξία στο μεταγραφικό παζάρι αγγίζει τα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code