ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επιστροφή στην Φέγενορντ για τον Φαν Πέρσι


Ο Ρόμπιν φαν Πέρσι επέστρεψε στην Φέγενορντ σαν μέλος του τεχνικού επιτελείου του συλλόγου.



Ο 37χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θα συμμετέχει για πρώτη φορά σε προπόνηση της Φέγενορντ την Παρασκεύη και θα δουλεύει με τους επιθετικούς της ομάδας.

Ο Φαν Πέρσι δήλωσε στην ιστοσελίδα της Φέγενορντ: Δεν είναι μία επίσημη κατάσταση.Για αυτό είναι δύσκολο να δώσω ένα όνομα.Για παράδειγμα,δεν βλέπω τον εαυτό μου σαν προπονητή των επιθετικών.Είναι μία κατάσταση όπου όλοι βγαίνουν κερδισμένοι.Θα μάθω εδώ αν μου αρέσει αυτό και θα βοηθήσω το τεχνικό επιτελείο.

Στην συνέχεια μίλησε για τον ρόλο του Ντιρκ Αντβοκάατ στην επιστροφή του: Ο Ντιρκ μου τηλεφώνησε και ρώτησε εάν θα ήθελα να έρθω.Δεν μπορώ να πω όχι στον Ντιρκ.Τον προηγούμενο χρόνο έκανα μόνο πράγματα που μου αρέσουν.Δούλεψα σαν αναλυτής στην Αγγλία,ταξίδεψα με την οικογένεια μου και έκανα αρκετά αθλήματα.Τώρα θα δω εάν αυτό είναι κάτι που μου αρέσει.

Ο Ρόμπιν φαν Πέρσι αποτελεί έναν θρύλο για τον σύλλογο του Ρότερνταμ,αφού έχει αγωνιστεί στην ομάδα τις περιόδους 2001-04 και 2018-19.Συνολικά πραγματοποίησε 121 εμφανίσεις και σκοράρε 46 γκολ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code