ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι προκηρύξεις της ΕΠΟ

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έβγαλε ανακοίνωση που σχετίζεται με το πρωτάθλημα γυναικών.

Στην Α' Κατηγορία θα αγωνιστούν 22 ομάδες, οι οποίες θα είναι χωρισμένες σε 2 ομίλους βάση γεωγραφικής περιοχής. Για την ανάδειξη των πρωταθλητριών οι επικεφαλής των ομίλων θα έρθουν αντιμέτωποι σε δυο ματς. Το πρώτο θα γίνει στην έδρα της ομάδας με την υψηλότερη βαθμολογία. Εάν υπάρξει ισοβαθμία, η σειρά κατάταξης ορίζεται από το Άρθρο 20 του ΚΑΠ. Όποια κερδίσει δυο φορές στέφεται πρωταθλήτρια. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιος νικητής θα πραγματοποιηθεί τρίτος αγώνας στην έδρα του συλλόγου με τους περισσότερους βαθμούς. Αν ο αγώνας λήξει ισόπαλος, θα προχωρήσει στην διαδικασία των πέναλτι.

Στην Β' Κατηγορία θα συμμετέχουν 34 ομάδες που θα χωριστούν σε 3 ή 4 ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια, ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων. Η δήλωση θα γίνει μέχρι την Παρασκευή 21/8/20 στις 2 μ.μ. Σχετικά με την άνοδο και τον υποβιβασμό ανάμεσα στις κατηγορίες θα βγει συμπληρωματική προκήρυξη μετά την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής των ομάδων και τον καθορισμό των ομίλων.

Στην Γ' Κατηγορία το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 4 έως 10 ομίλους. Η δήλωση συμμετοχής θα γίνει έως την Παρασκευή 28/8/20 στις 2 μ.μ. Στους αγώνες δεν επιτρέπεται να συμμετέχει κάποια αθλήτρια που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη. Τα γήπεδα που δηλώνονται πρέπει να χαρακτηρίζονται ως ένα βασικό και ένα ως εναλλακτική έδρα. Η ημερομηνία έναρξης της διοργάνωσης θα ανακοινωθεί την ημερομηνία της δημόσιας κλήρωσης.                 







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code