ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Φουλάρει» για Μπερνάντο Σίλβα η Μπάρτσα

Τα μεταγραφικά σενάρια για τους «μπλαουγκράνα» συνεχίζονται, αυτή τη φορά με το Μπερνάντο Σίλβα της Σίτι.

Εδώ και μήνες γινόταν ο κακός χαμός, σχετικά με την περίπτωση του Λαουτάρο Μαρτίνες και την μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα. Οι «νερατζούρι» όμως αν και ο ίδιος ο παίκτης επιθυμούσε να αποχωρήσει από την Ίντερ, δεν θα τον παραχωρούσαν τόσο εύκολα. Εν τα σενάρια με τον Ισπανό παίκτη της Ιταλικής ομάδας έλαβαν τέλος, αφού αν οι Καταλανοί επιθυμούν τελικά να τον προσθέσουν στο ρόστερ τους, θα πρέπει να πουλήσουν τον Σουάρεζ.

Η Μπαρτσελόνα έκανε μία κακή σεζόν και αυτό της στέρησε το πρωτάθλημα, το οποίο κατέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης. Έπειτα από αυτό όμως, οι «μπλαουγκράνα» επέστρεψαν στις εμφανίσεις που έχουμε συνηθίσει και μάλιστα χθες, πήρε το εισιτήριο για τους ημιτελικούς του champion league, νικώντας τη Νάπολη με 3-1.

Η ομάδα του Κικέ Σετιέν όμως δεν παύει να χρειάζεται μεταγραφές για τη νέα χρονιά, εφόσον θα υπάρξουν και κάποιες αποχωρήσεις. Τωρινός στόχος των Καταλανών είναι ο 25 χρόνος μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, ο Μπερνάντο Σίλβα.

Στην Μπάρτσα από τη στιγμή που όπως προαναφέραμε η μεταγραφή του Μαρτίνεζ Λουτάρο «ναυάγησε» και η επιστροφή του Νέιμαρ αποτελεί ένα δύσκολο σενάριο, έχουν στην κορυφή της μεταγραφικής τους λίστας τον Πορτογάλο των «πολιτών», στον οποίο είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν  ένα καλό μπάτζετ, αλλά και πιθανόν παραχώρηση κάποιων παικτών στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code