ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ξάνθη: Πρόσκληση Πανούπουλου σε ΓΣ μετόχων για να «καθαρίσει» η ΠΑΕ!

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας δείχνει με κάθε τρόπο την επιθυμία του να βρεθεί αγοραστής.



Η 14η Αυγούστου έχει οριστεί ως η ημερομηνία, που θα αποτελέσει ορόσημο για την ομάδα.

Αν μέχρι αυτή την ημερομηνία δεν έχει βρεθεί κάποιος πρόθυμος αγοραστής, τότε η εταιρία θα τεθεί σε καθεστώς εκαθαρρίσης.

Δημοσιεύτηκε στο ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο) πρόσκληση του Πανόπουλου σε Γενική Συνέλευση όλων των μετόχων, με θέμα την ενδεχόμενη θέση της εταιρίας σε εκαθάρριση. Η πρόσκληση για συνέλευση είναι για την 21η Αυγούστου.

Αναλυτικά η πρόσκληση: 


«Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου και του Καταστατικού της εταιρείας, καλούνται οι μέτοχοι σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα λάβει χώρα την 21ηΑυγούστου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ, και, σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, την ίδια ώρα στις 27 Αυγούστου 2020, στα γραφεία της Εταιρείας, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί του ακόλουθου θέματος:  

Ενδεχόμενη θέση της Εταιρείας σε εκκαθάριση  

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση θα έχουν όσοι εκ των κ.κ. Μετόχων καταθέσουν, σύμφωνα με το καταστατικό, τους τίτλους των μετοχών τους στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα, τουλάχιστον πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα που ορίστηκε η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης. 

Οι κ.κ. Μέτοχοι που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση μπορούν να αντιπροσωπεύονται σ’ αυτήν από πρόσωπο που έχουν εξουσιοδοτήσει με έγγραφη εξουσιοδότησή τους. 

Οι αποδείξεις κατάθεσης μετοχών, καθώς και τα έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων των Μετόχων πρέπει να καταθέτονται στην εταιρεία τουλάχιστον πέντε (5) ολόκληρες ημέρες πριν από τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code