ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

H αρνητική απάντηση του Μεγιάδο στον ΠΑΟ

Ο Αργεντινός χαφ του ΟΦΗ, έριξε «άκυρο» στον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού και όλα δείχνουν ότι, θα παραμείνει για πολύ ακόμα στους «ασπρόμαυρους».

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο, πρωτοήρθε στην ομάδα της Κρήτης, πριν από δύο χρόνια. Είναι ποδοσφαιριστής με εξαιρετικές ικανότητες και χαρακτηριστικά, που κάθε προπονητής, θα ήθελε να διαθέτει ένας παίκτης στην ομάδα του. Ο ίδιος δηλώνει ευχαριστημένος αλλά και δεμένος με τον ΟΦΗ. Τόσο αυτός, όσο και η οικογένεια του στο νησί. Επιπλέον, έχει δεθεί ιδιαίτερα, με τον συμπατριώτη του, τον Χουάν Νέιρα και αυτό κάνει τα πράγματα, ακόμη πιο θετικά.

Ο μάνατζερ του Αργεντινού, με τις δηλώσεις που παραχώρησε χθες, σε επίσημο σάιτ του ΟΦΗ, άφησε να νοηθεί, ότι ο 27 χρόνος ποδοσφαιριστής, δεν θα φύγει από τους Κρητικούς. Μάλιστα, ενδέχεται να υπογράψει συμβόλαιο, διάρκειας τριών ή τεσσάρων ετών.

Το «τριφύλλι» ομολογουμένως, είχε δείξει πριν κάποιο διάστημα, ενδιαφέρον για την περίπτωση του Μεγιάδο και του είχαν κάνει και πρόταση. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων», Τσάβι Ρόκα, είχε κάνει πρώτος την κίνηση, αφού είχε έρθει σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΟΦΗ και γνωστοποίησε το ενδιαφέρον του, για τον ποδοσφαιριστή.

Από την πλευρά του ο Μιγκέλ πάντως, δεν έδειξε να ενδιαφέρεται για την πρόταση αυτήν, αφού την πέρασε αδιάφορη. Αυτό που αναμένεται τώρα να δούμε, είναι οι επόμενες κινήσεις από την πλευρά του ΟΦΗ και η οριστική συμφωνία.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code