ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο τελικός που θα σώσει τη χρονιά.


Το 2020 θα μείνει στην ιστορία. Είναι αναπόφευκτο.
Έχουμε, ως άνθρωποι πρώτα απ' όλα, πολύ σημαντικότερα προβλήματα απ' τον αθλητισμό, απ' το μπάσκετ, απ' το NBA. Προφανώς και έχουμε. Ωστόσο, για να ξεχνιόμαστε, καμιά φορά καταφεύγουμε σε αυτά. Και ως λάτρεις του NBA, υπάρχουν κάποια ενδεχόμενα που θα "σώσουν" τη σεζόν. Ποια είναι αυτά τα γεγονότα που θα κάνουν τη σεζόν αξιομνημόνευτη (με την καλή έννοια) ;
 Αρχικά, ο Γιάννης να κατακτήσει το δεύτερο συνεχόμενο βραβείο MVP. Ποιος υγιής φίλαθλος, ειδικά Έλληνας, δε θα ήθελε κάτι τέτοιο ;
Ένα βραβείο το οποίο απόλυτα αξίζει. 
Είναι δύσκολο να το συλλάβει κανείς, αλλά με ένα δεύτερο MVP στην κατοχή του, γίνεται κι επίσημα ένας θρύλος του NBA. Ακόμη κι αν σταματήσει του χρόνου.
 Ένας "Los Angeles" τελικός στη Δύση. Δύο απ' τις καλύτερες ομάδες της λίγκας, απ' την ίδια πόλη, ένα μεγάλο "rivalry" , που θα αναδείξει το αφεντικό της πόλης (έστω κι αν πάίζουν έξω απ' αυτήν).
Τέσσερεις μεγάλοι παίκτες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για να φτάσουν στον τελικό. 
  Ο Doncic να οδηγήσει τους Dallas στον τίτλο. Δεν είναι πιθανό…αλλά δεν είναι ανέφικτο. Και ειδικά αυτήν τη σεζόν, που έχουμε χάσει "τα αυγά και τα πασχάλια", όλο και κάποια έκπληξη θα γίνει. Ένας νεαρός παίκτης, superstar απ' τη δεύτερη σεζόν του, να οδηγεί την ομάδα του στο τίτλο.
 Και…εννοείται…ότι ΚΑΘΕ σεζόν θέλουμε τελικό Σέλτικς-Λέικερς. Και ας είμαστε ειλικρινείς: 
Δεν είναι απίθανο. 
Μα είναι αναγκαίο. Κάθε χρονιά είναι αναγκαίος αυτός ο τελικός.
10 χρόνια μετά. Με τον LeBron μπροστάρη αυτήν τη φορά.
Μία απ' τις μεγαλύτερες διαμάχες στον αθλητισμό όλων των εποχών ίσως και να "σώσει" τη χρονιά ναι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code