ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μετά τον Ρόμπεν και ο Σνάϊντερ σκέφτεται επιστροφή στην δράση



Μετά τον Άριεν Ρόμπεν, και ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ σκέφτεται να επιστρέψει στα γήπεδα έναν χρόνο μετά την απόσυρσή του έχοντας ήδη δεχθεί πρόταση από την Ουτρέχτη.

Δεύτερη σπουδαία επιστροφή από Ολλανδό «θρύλο» στην Eredivisie βρίσκεται στα σκαριά. Μετά την επάνοδο του Άριεν Ρόμπεν στα γήπεδα για λογαριασμό της Γκρόνινχεν, ομάδας στην οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα, ένα εξίσου μεγάλο όνομα των Οράνιε του 21ου αιώνα εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο λόγος για τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ, ο οποιός όπως κι ο Ρόμπεν αποσύρθηκε το καλοκαίρι του 2019 σε ηλικία 36 ετών, αλλά έχει ήδη δεχθεί πρόταση από την Ουτρέχτη για να κάνει το comeback σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σύμφωνα με τα ολλανδικά ΜΜΕ, ο άλλοτε σταρ της Ίντερ δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο και όπως ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, είναι πλέον στο χέρι του να αποφασίσει:

«Έχουμε μιλήσει για την πιθανή επιστροφή του, από εκείνον εξαρτάται. Έχει τώρα τον χρόνο να αποφασίσει αν του αρέσει η ιδέα, αλλά σίγουρα η ιδέα του Σνάιντερ σε καλή φόρμα μας ενδιαφέρει», δήλωσε χαρακτηριστικά για τον Σνάιντερ ο Ζόρντι Ζάινταμ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code