ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λαμία-ΑΕΛ: Να βγάλει επιτέλους αντίδραση!

Την πρώτη νίκη με τον Πετράκη στον πάγκο θα ψάξει η Λαμία.
Σημαντικό παιχνίδι στο ΔΑΚ Λαμίας με τη Λαμία να υποδέχεται την ΑΕΛ σε ένα «γειτονικό» ντέρμπι. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε μέτρια κατάσταση στη διάρκεια των play-out και συνάμα χωρίς κάποιο κίνητρο, πέρα από το να κρατήσουν ένα ποιοτικό αγωνιστικό επίπεδο.

Το παιχνίδι να θυμίσουμε ότι διεξάγεται και εν μέσω των συνεχόμενων ανακοινώσεων ανάμεσα σε Παπαϊωάννου και Κούγια, πράγμα που επιφέρει μία επιπλέον ένταση.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος ο Γιώργος Πετράκης προσανατολίζεται στο να διατηρήσει το 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ίσως επανέλθει ο Θεοδωρόπουλος, για να αγωνιστούν από δύο παιχνίδια μέχρι το φινάλε οι δύο τερματοφύλακες των γηπεδούχων, πάντα με Πετράκη στον πάγκο. Μπροστά του στην άμυνα ο Αντέτζο θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα δίπλα στο Βύντρα, με τον Σκόνδρα να παίρνει θέση δεξιά και τον Βάντερσον αριστερά. Στον ο Μπουλούλης θα διατηρηθεί στο πλευρό του Μπεχαράνο με τον Σάσι να κινείται μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Δεξιά ο Σάλιακας και αριστερά ο Ρόμανιτς θα πλαισιώνουν τον μοναδικό προωθημένο Τάσο Καραμάνο. Να θυμίσουμε ότι η Λαμία δε θα έχει στη διάθεση της τους Δημούτσο Βιγιάλμπα και Νιάσε που έχουν ενοχλήσεις, όπως επίσης και τον Μπιανκόνι που συνέχισε ατόμικο πρόγραμμα. Απών θα είναι και ο τιμωρημένος Βλαχομήτρος.

Από τη μεριά της η ΑΕΛ ψάχνει τη δεύτερη νίκη της στα play-out και ο Μιχάλης Γρηγορίου δε θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, σε σχέση με τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο Κρίστινσον, που μεσοβδόμαδα υπέγραψε στον Ολυμπιακό, θα αγωνιστεί ίσως στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Λάρισας. Στο 4-2-3-1 του Γρηγορίου στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα βρίσκονται οι Μπέρτος, Ζίζιτς, Μάρκοβιτς και Φίλιπ. Δύο χαφ και για την ΑΕΛ με τους Σετσέροβιτς και Γκαζάλ να διατηρούν τις θέσεις τους στη βασική ενδεκάδα. Ο Βινίσιους θα βρεθεί δεξιά στην επίθεση, ο Τόρζε αριστερά και ο Μιλοσάβλιεβιτς θα κινείται σε πιο ελεύθερο ρόλο, πίσω από το μοναδικό προωθημένο Θανάση Παπάζογλου.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Λαμία (Γιώργος Πετράκης): Θεοδωρόπουλος, Επασί, Σκόνδρας, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Βάντερσον, Μπάχανακ, Ασίγκμπα, Μπεχαράνο, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Βασιλόγιαννης, Σάλιακας, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Σάσι, Αραβίδης, Νικολόπουλος, Τσούκαλος.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Σουλούκος, Μπέρτος, Μούζεκ, Φίλιπ, Ζίζιτς, Μάρκοβιτς, Μιχαήλ, Ηλιάδης, Σετσέροβιτς, Γκαζάλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Πινακάς, Λουφάκης, Βινίσιους, Τόρζε, Παπάζογλου.

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας.
Ώρα: 19:15
Μετάδοση: Ert3
Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς), VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονία).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code