ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δεν επιστρέφει σαν ποδοσφαιριστής ο Σνάιντερ


Ο παλαίμαχος άσος Γουέσλεϊ Σνάιντερ έδωσε το παρών στο προπονητικό κέντρο της ερασιτεχνικής DHSC,αλλά οχί σαν ποδοσφαιριστής.


Το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν φήμες που συνέδεαν τον 36χρονο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή με πιθανή επιστροφή στην ενεργό δράση και πως η παρουσία του στην DHSC είχε να κάνει με την πρόθεση του να δουλέψει πάνω στην φυσική του κατάσταση.

Ωστόσο,όπως φαίνεται ο Σνάιντερ ενδιαφέρεται να ακολουθήσει τον δρόμο της προπονητικής.Έτσι η παρουσία του στην προπόνηση της DHSC ήταν μόνο για να συζητήσει με τους προπονητές της ομάδας.

Ο προπονητής της DHSC δήλωσε γύρω από το θέμα στο Voetbal International: Ο Γουέσλεϊ βρίσκεται αυτή την στιγμή σε ένα σημείο της καριέρας του όπου μπορεί να ακολουθήσει διάφορους δρόμους.Ίσως γίνει αντζέντης,ίσως γίνει προπονητής.Με ρώτησε εάν θα μπορούσε να παρακολουθήσει πως δουλεύει η προπόνηση εδώ.Αλλά ίσως πάει και κάπου αλλού αργότερα.Ο Γουέσλεϊ έχει πολλά βέλη στην φαρέτρα του.

Ερωτηθείς για την επιστροφή του Σνάιντερ σαν ποδοσφαιριστής απάντησε: Δεν μίλησα μαζί του για αυτό.Η προσοχή μου είναι στραμένη στην DHSC και τους παίκτες που έχω αυτή την στιγμή.Αλλά φυσικά θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τον Γουέσλεϊ σαν ποδοσφαιριστή.Θα μπορούσε να έχει έναν ελεύθερο ρόλο με εμένα σαν δεκάρι.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code