ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

9 ποδοσφαιριστές της Κ-19 προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα για την Ξάνθη!


Σήμερα 9 ποδοσφαιριστές της Κ-19 των Ακριτών υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο και προωθήθηκαν αυτομάτως στην ανδρική ομάδα.


Ο λόγος για τους εξής ποδοσφαιριστές: Σταμάτης Καρανικόλας, Δημήτρης Τσιπούρας, Νεκτάριος Κοτόπουλος, Γιώργος Μανισόγλου, Μπερκάντ Νιαζίφογλου, Ηλίας Τσιτσεκίδης, Κωνσταντίνος Τσαγκαλίδης, Κωνσταντίνος Ισαακίδης και Σιμάρ Χασάνογλου. Σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθης, Αριστείδης Πιαλόγλου, υποδέχθηκε σήμερα το πρωί τους παραπάνω ποδοσφαιριστές της Κ-19 ώστε να υπογράψουν το πρώτο τους επαγγελματικό τους συμβόλαιο.

Οι 9 νεαροί ποδοσφαιριστές, στο ενδεχόμενο που διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ με τον Απόλλων Σμύρνης - κάτι το οποίο είναι σχεδόν αδύνατο να πραγματοποιηθεί τη δεδομένη χρονική στιγμή - θα δώσουν το παρών στον εν λόγω αγώνα τεράστιας σημασίας για τους Ακρίτες. Παρ' όλα αυτά, οι 9 ποδοσφαιριστές θα δώσουν κανονικά το παρών την επόμενη αγωνιστική περίοδο, στην περίπτωση που βρεθεί - εν τέλει - κάποιος να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, καθώς είναι όλοι τους ελπιδοφόρα πρότζεκτ για την ομάδα της Ξάνθης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code