ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νύκταρης:Στην 8η αγωνιστική δεν θα υπάρχει Β εθνική-Πού θα φτάσουν τα στημένα;

Για τις εξελίξεις που έχουν να κάνουν με το πρωτάθλημα της Super League2 αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Ηρακλής Νύκταρης.


Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 της θεσσαλονικης ο Ηρακλής Νύκταρης.Ο πρώην παράγοντας του Ηροδότου και των Χανίων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο,το επόμενο πρωτάθλημα της Β'Εθνικής να γίνει με δύο ομίλους, ενώ τόνισε ότι σε περίπτωση που γίνει αυτό δεν θα υπάρχει η κατηγορία μετά την 8η αγωνιστική.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
  
 «Πάνε να στήσουν την κομπίνα του αιώνα. Όποιος είναι στο ποδόσφαιρο ξέρει χρόνια τι γίνεται. Βλέπετε σωστό αυτό που γίνεται;Αυτοί που για τους οποίους μιλάω εγώ, ξέρουν τι λέω. Πού θα φτάσουν τα στημένα; Στην Α Εθνική εάν δεν δώσουν ένα εκατομμύριο στις ομάδες ποιος θα αντέξει;Πώς θα προχωρήσει η Β' Εθνική; Θα ήθελα να δώσει χρήματα και εκεί. Να επιδοτήσουν τη δεύτερη κατηγορία. Πώς θα υπάρχει ποδόσφαιρο με δύο ομίλους;

 Δεν θα υπάρχει ποδόσφαιρο. Το έχουν διαλύσει το ποδόσφαιρο οι αυλές των μεγάλων ομάδων. Τι να πω; Γιατί να μιλήσω; Για ποιον; Αυτήν την στιγμή εάν από την Α Εθνική δεν θα υπάρχει ποδόσφαιρο. Πάνε να χαλάσουν ξανά τα πράγματα. Εάν δεν δώσουν χρήματα δεν υπάρχει ποδόσφαιρο. Στην όγδοη αγωνιστική δεν θα υπάρχει Β'Εθνική»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code