ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στο ΟΑΚΑ με τα γαλανόλευκα ο Γιώργος Σαμπάνης στο νέο του videoclip

Ο Γιώργος Σαμπάνης αποκαλύπτει το συγκινητικό music video που ντύνει με εικόνα την ολοκαίνουργια επιτυχία του «Άγρια Θάλασσα».


Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του «Παράξενα Δεμένοι», αποδεικνύεται ότι ο πιο ταλαντούχος τραγουδιστής και τραγουδοποιός της γενιάς του δεν έχει πει ακόμα την τελευταία λέξη, καθώς βάζει την τελευταία πινελιά στο δίσκο των επιτυχιών με μία ξεχωριστή «Άγρια Θάλασσα».

Το νέο τραγούδι του Γιώργου Σαμπάνη αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του και κατάφερε να ανέβει πολύ γρήγορα σε υψηλές θέσεις στις προτιμήσεις του κοινού και των ραδιοφώνων.

Το «Άγρια Θάλασσα» έκανε θεαματική είσοδο στο No. 7 του Ελληνικού Airplay Chart και έχει συμπληρώσει τέσσερις συνεχόμενες ημέρες στο No. 1 της ελληνικής κατάταξης στο Spotify, ενώ παράλληλα διατηρείται στην πρώτη θέση του iTunes στην Ελλάδα.

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος ο Γιώργος Σαμπάνης με την εξαιρετική μαεστρία του και οι στίχοι ανήκουν στην κορυφαία πένα της Ελεάνας Βραχάλη, ένα δίδυμο που έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του και εγγυάται την επιτυχία. Την ενορχήστρωση σφράγισε αριστοτεχνικά ο Soumka.

Το teaser για το music video του «Άγρια Θάλασσα» έφερε στις οθόνες μας ένα σπάνιο ντοκουμέντο από το παρελθόν με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία: Τη συμμετοχή του Γιώργου Σαμπάνη με την ιδιότητα του αθλητή στην τελετή έναρξης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, που έλαβαν χώρα στην Αθήνα.

Δεκαέξι χρόνια αργότερα, ο Γιώργος Σαμπάνης επισκέπτεται ξανά το ταρτάν του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας, ένας χώρος γεμάτος ιστορία που τον κατακλύζει με νοσταλγικές αναμνήσεις.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης φορά ξανά τη στολή με το εθνόσημο και θυμάται την αγωνία και την ένταση, τη χαρά και την απογοήτευση, όλα τα αμφίρροπα συναισθήματα που νιώθει ένας αθλητής.

Το music video συμπληρώνει μία αναδρομή σε αδημοσίευτα στιγμιότυπα από το παρελθόν του Γιώργου Σαμπάνη στον αθλητισμό, όπου είχε κερδίσει 14 χρυσά πανελλήνια μετάλλια πριν τον κερδίσει οριστικά η αγάπη του για τη μουσική.

«Ποιος δεν έχει όνειρα; Ποιος δεν παλεύει για αυτά; Ποιος δεν έχει τη τρικυμία μέσα του; Πώς τη διαχειρίζεται όμως; Αυτή είναι μια ιστορία από τη ζωή μου… Η δικιά μου “Άγρια Θάλασσα”… Κι όταν είναι ήρεμη γαληνεύω… Κι όταν είναι άγρια κολυμπάω… Μέχρι το τέλος…», λέει ο Γιώργος Σαμπάνης.

Στο συγκινητικό music video αποτυπώνεται ο αγώνας δρόμου μετ’ εμποδίων του τραγουδιστή, που από μικρός ονειρεύτηκε και κυνήγησε τις ευκαιρίες, τις διακρίσεις και την υπέρβαση. Μια πορεία ζωής σαν «Άγρια Θάλασσα» κι ένας γεννημένος πρωταθλητής που έχει περάσει από σαράντα κύματα για να φτάσει ως εδώ που έφτασε.

Τη σκηνοθεσία έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Γκάνιος και το σενάριο έχει εμπνευστεί ο Soumka.

Το «Άγρια Θάλασσα» του Γιώργου Σαμπάνη κυκλοφορεί από την Cobalt Music.



Πηγή: https://www.hit-channel.com/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code