ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έστειλε μήνυμα παραμονής ο Μακέντα


Ο Φεντερίκο Μακέντα, μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ΑΕΚ σε δηλώσεις του στην Νόβα έστειλε μήνυμα παραμονής.
Ο Ιταλός φορ δήλωσε ότι σκοπός του είναι να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

Εκτός αυτού ο Μακέντα δήλωσε ότι το μόνο που σκέφτεται τώρα είναι οι αγώνες των play off. Ενώ για το παιχνίδι δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός άξιζε την νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού:

Για την εικόνα της ομάδας μετά την διακοπή: Όλοι ξέραμε τι να περιμένουμε μετά από την διακοπή των τριών μηνών. Αντιδράσαμε καλά, παίξαμε καλά, αλλά κρατάω την χαρά του ότι επιστρέψαμε και πάλι στους αγώνες“.

Για το αν θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός άξιζε τη νίκη: “Ήρθαμε για τη νίκη, κι όταν φοράμε αυτή τη φανέλα, πάντα έχουμε στόχο τη νίκη. Δείξαμε πως είμαστε καλύτεροι, είχαμε 3-4 καλές ευκαιρίες, έπρεπε να έχουμε κερδίσει σήμερα και κοιτάμε πλέον τον επόμενο αγώνα”.
Για το κίνητρο που έχουν οι “πράσινοι”: “Παίξαμε γι’ αυτά τα δύο χρόνια που είμαστε όλοι ενωμένοι. Χτίζουμε μια γερή ομάδα όλοι μαζί και δεν θα σταματήσουμε να δίνουμε το 200% για όλη την ομάδα. Αυτή πρέπει να συνεχίσει να είναι η νοοτροπία μας και αυτά τα δύο χρόνια έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά”.
Για το μέλλον του: “Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Αυτό που είναι σημαντικό για μένα είναι να παίξω στα υπόλοιπα 10 παιχνίδια. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις, εγώ θα ήθελα να συνεχίσω εδώ, αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι πως θα τα πάμε καλά στα επόμενα παιχνίδια”.
Για τα πέναλτι που ζήτησε ο Παναθηναϊκός: “Δεν είδα μετά τον αγώνα κάποιες φάσεις. Άκουσα για την φάση του Γιόχανσον, αλλά το βλέπεις μετά. Από την στιγμή που τέλειωσε ο αγώνας ό,τι έγινε, έγινε!”.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code