ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Θέλει επιστροφή στον ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς


Ο ΠΑΟΚ αποτελεί προτεραιότητα για τον Σέρβο σέντερ φορ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την πλευρά του ποδοσφαιριστή υπάρχει επιθυμία επιστροφής.


Τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Πρίγιοβιτς δίνουν και παίρνουν, καθώς λίγο η ασυνέπεια της Αλ Ιτιχάντ, αλλά και το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται πλέον από την ομάδα του έχουν δημιουργήσει νέα δεδομένα.

Ήδη Ερυθρός Αστέρας και Λέγκια Βαρσοβίας έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον Πρίγιοβιτς, αλλά ο Σέρβος επιθετικός θέλει να γυρίσει στον ΠΑΟΚ, επειδή έχει αφήσει κάτι στην μέση όταν αποχώρησε τον περασμένο Ιανουάριο για την Αραβία.

Βέβαια, στον ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής πάρα τα πολλά δημοσιεύματα, δεν φαίνεται να έχουν στο μυαλό τους αυτή την κίνηση, βάζοντας σε προτεραιότητα τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου που απομένουν.

Η μόνη πιθανότητα να επιστρέψει, είναι εφόσον αποχωρήσει ένας εκ των Ακπομ και Σφιντέρσκι και μείνει ελεύθερος ο Πρίγιοβιτς. Όσο δεσμεύεται με συμβόλαιο και δεν αποχωρεί κάποιος από τους επιθετικούς του Δικεφάλου, θέμα Πρίγιοβιτς είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code