ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φούλ για νταμπλ η Μπάγερν , Βόλτα στο Ντορτμούντ με όργια Κράμαριτς γιά την Χόφενχαίμ



Η Μπάγερν Μονάχου  φιλοδώρησε με τεσσάρα την Βόλφσμπουρκ και κατέκτησε ένα ακόμη πρωτάθλημα φτάνοντας τα 30.
  Τα οκτώ τελευταία  είναι συνεχόμενα. Η Βόλφσμπουρκ τερμάτισε στην έβδομη θέση.  Το σκορ για τούς πρωταθλητές άνοιξε ο Κομάν μόλις στο 4   στο 37ο λεπτό  ο Κιζάνς  με ένα πολύ όμορφο σουτ διπλασίασε τα τέρματα για τούς Βαβαρούς  το τρίτο τέρμα πέτυχε ο Λεβαντόβσκι από  το σημείο του Πέναλτι σε αυτή την φάση η Βόλφσμπουρκ έμεινε με δέκα αποβλήθηκε ο Γκιλαβογκί και το καρέ των τερμάτων συμπλήρωσε ο Μιούλερ στο 79.
Η Χόφενχαίμ  μπορεί να τερμάτισε στην έκτη θέση αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να σκορπίσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Με τον Κράμαριτς να είναι ασταμάτητος πετυχαίνοντας 4 γκολ   το πρώτο στο 8  με ένα τεχνικό σουτ στην γωνία στο 30 με κοντινή προβολή  έκανε δύο τα τέρματα της Χόφενχαϊμ το τρίτο μπήκε στο 48 από  εξαιρετική προσωπική  ενέργεια και το τέταρτο δύο λεπτά αργότερα στο 50 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η Ντόρτμουντ περιορίστηκε για ακόμα μία χρονιά στην δεύτερη θέση.
Ουνιόν Βερολίνου -  Φορτούνα Ντίσελντορφ 3-0 .
Ανώτερη η Ουνιόν επικράτησε με άνεση επί της Φορτούνα με 3-0 και την οδήγησε στην δεύτερη κατηγορία. Η Ουνιόν τερμάτισε στην 11 θέση. Το σκορ άνοιξε ο Ούτζα στο 26 η κατάσταση δυσκόλεψε για την φορτούνα  στο 54 με το γκολ του Genter  και το φινάλε έγραψε ο Αμπτουλαχί στο 90.
Σέντονάτη Γκλάντμπαχ επικράτησε με 2-1 επί της Χέρτα κατέκτησε την τέταρτη θέση ενώ η Χέρτα βγήκε δέκατη.  Στο 7 ο Χόφμαν με κοντινό σουτ έκανε έδωσε το προβάδισμα στην Γκλάντμπαχ ο Εμπολό στο 78 έβαλε τίτλους τέλους στο ματσ το μόνο που κατάφερε η Χέρτα ήταν να μειώσει στο 91 με των Ιμπίσεβιτσ. 
Άιντραχτ - Πάντερμπορν 3-2
Η Άιντραχτ τερμάτισε στην ένατη θέση ενώ η Πάντερμπορν ήταν ουραγός στην βαθμολογία. Το παιχνίδι μπορεί να μην είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά πρόσφερε σκορ και θέαμα. Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ από το 9 με το γκολ του Ρόντε και για 55 λεπτά κυριάρχησαν προσθέτοντας άλλα δύο γκολ ένα  στο 32 με το Σίλβα και στο 52 με τον Ντόστ η Πάντεμπορν κατάφερε να μειώσει στο 55 και στο 75 με τον Νταγκρέρ και τον Μιτσέλ.
Εξωπραγματική Βέρντερ Βρέμης θα διεκδικήσει την παραμονή της σε μπαράζ. Εξάρα στην αδιάφορη Κολωνία η οποία τερμάτησε στην 14 θέση δύο θέσεις πάνω από την Βέρντερ.  Ο χορός ξεκίνησε με  τον Οσάκο να σκοράρει στο 22 και στο 58 έχουν προηγηθεί τα  γκολ στο 27 του Ρασίκα , στο 29 του Fullkrug και στο 55 του Κλαάσεν στο 62 μείωσε ο Ντρέξλερ  και στο 68 ο Σάρτζεντ έκανε το τελικό  σκορ 6-1. 
Φραιμπούρκ - Σάλκε 4-0
Η Φραιπούρκ έκανε πάρτυ με την Σάλκε νικώντας με  το  4-0. Πρωταγωνιστής ήταν ο Waldschmidt με δύο γκολ στο 20 και στο 57  τα άλλα δύο τέρματα πέτυχαν ο Σμίντ και ο Holler στο 38 και στο 46 αντίστοιχα. Η Φραιμπούρκ τερμάτισε στην 8 θέση ενώ Σάλκε στην 12 θέση.
Μπάγερν Λεβερκούζεν  -Μάιντζ 1-0
Η Μπάγερν Λεβερκούζεν μπήκε φορτσάτη απο νωρίς αφού μόλις στο 2 άνοιξε το σκορ με το Βόλαντ ο οποίος έκανε μία εξαιρετική  προσποίηση. Η Μπάγερν Λεβερκούζεν τερμάτισε στην 5 θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ η Μάιντζ λίγο πάνω από τις  χαμηλές θέσεις στην 13 θέση συγκεκριμένα.

Αουγκσμπούρκ  - Λειψία 1-2
Η πολύ καλή Λειψία που συνεχίζει να είναι εντυπωσιακή αυτό οφείλεται στον πολύ καλό προπονητή της τον Νάγκελσμαν οποίος την οδήγησε στη 3 θέση της  βαθμολογίας και μέχρι στιγμής στους 8 του Champions league. Το παιχνίδι ήταν Τίμο Βέρνερ show ο ποίος πέτυχε δύο τέρματα στο 28 και στο 80 ενώ  η  Αουκσμπούρκ  κατάφερε να μειώσει προσωρινά με μια γκολάρα του Βάργκας.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Φώτης Λ είπε…
Αναλυτικότατο άρθρο. Μπράβο!!!

 




Ad Code