ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανακοίνωσε μεταγραφή η Σπάρτα Ρότερνταμ


Την απόκτηση του επιθετικού Reda Kharchouch από την Τέλσταρ ανακοίνωσε η Σπάρτα Ρότερνταμ για 2 χρόνια με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα.




Ο 24χρονος επιθετικός έπαιζε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μέχρι το περσινό καλοκαίρι που υπέγραψε στην Τέλσταρ.Στην πρώτη του χρονιά στην Keuken Kampioen Divisie,ο Kharchouch σκόραρε 20 γκολ σε 28 συμμετοχές.

Η Σπάρτα προσπάθησε να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή και τον Ιανουάριο,αλλά η Τέλσταρ αρνήθηκε την προσφορά της.Η συμφωνία επιτεύχθηκε αυτή την φορά,ενώ το ποσό της μεταγραφής δεν έγινε γνωστό.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Σπάρτα,Henk van Stee δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας:
Ο Reda είναι ένας παίκτης που τράβηξε γρήγορα την προσοχή μας.Η ικανότητα του να σκοράρει ξεχωρίζει,αλλά είναι και ένας παίκτης με καλή νοοτροπία.Πήγε από το ερασιτεχνικό επίπεδο στην Τέλσταρ και σχεδόν αμέσως προσαρμόστηκε σε αυτό το επίπεδο,οπότε πιστεύουμε πως μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα στην Eredivisie.Προσπαθήσαμε ήδη μία φορά να τον αποκτήσουμε τον Ιανουάριο,αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε μία συμφωνία με την Τέλσταρ.Είμαστε όμως πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε αυτή τη φορά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code