ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μία μάχη με φόντο την 4η θέση

Αύριο (01/07, 19.15) θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Άρη.
Δύο ομάδες που μπαίνουν με φανερή την ξενέρα πάνω τους στα τελευταία αυτά παιχνίδια των playoffs. Οι Πράσινοι από μεριά τους δεν έχουν κανένα στόχο να κυνηγήσουν ,αφού όπως φαίνεται το ban από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν θα αρθεί και η θέση στην οποία θα τερματίσει δεν θα τους προσφέρει κάτι διαφορετικό. Από την άλλη μεριά ο Άρης μέσα σε μια βδομάδα έχει βρεθεί από το ζενίθ στο ναδίρ ψυχολογικά. Πέρα από την ψυχρολουσία στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας με την ΑΕΚ και τον αποκλεισμό από τον τελικό ,δέχθηκε και την ήττα με 0-2 στο ντέρμπι από τον συμπολίτη.

Συνεπώς περιμένουμε να δούμε ένα αγώνα με πολλές αλλαγές και πειραματισμούς από τις δυο ομάδες τόσο λόγω των πολλών απουσιών αλλά και για κάποιες δοκιμές για την επόμενη σεζόν.

Η πιο πιθανή διάταξη για τους γηπεδούχους μοιάζει το 4-2-3-1 όπου στην άμυνα θα βρίσκονται οι Χατζηθεοδωριδης ,Σενγκεφελντ, Κολοβέτσιος και Θεοχάρης και μπροστά τους το δίδυμο Κουρμπέλης Αγιούμπ στην στα εξτρέμ θα παίξουν Χατζηγιοβάννης και Κολοβός ,στην κορυφή ο Μακέντα και πίσω από τον Ιταλό θα βρίσκεται ο Μπουζούκης. Ο Άρης προβλέπεται να κατέβει επίσης με ένα 4-2-3-1  με Ρόουζ Μπα Σούντγκρεν Κόρχουτ πίσω στον άξονα θα παίζουν Σάσα και Ματίγια ενώ στην επιθετική γραμμή του Άρη θα παίζουν Μαντσίνι Τόνσο Γκάμα και Ιντέγε


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code