ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η πιο «τρελή» σφυρίχτρα (Video)


Όλοι όσοι παρακολουθούν Πρέμιερ Λιγκ, θα τον γνωρίζουν σίγουρα... μιας και ξεχωρίζει για την τρέλα του, την εκκεντρικότητά του αλλά και το χιούμορ του!Είναι ο 52χρονος Μάικ Ντιν και είναι από τις κορυφαίες σφυρίχτρες της Αγγλιάς.

Πρόσφατα βραβεύτηκε από τη διοργανώτρια αρχή, επειδή συμπλήρωσε 500 ματς ως διαιτητής της Πρέμιερ Λιγκ και συνεχίζει να είναι ο μακροβιότερος της Αγγλικής λίγκας με διαφορά από τον δεύτερο, Μάρτιν Άτκινσον.Καμία σχέση βέβαια με τον ηθοποιό Ρόουαν Άτκινσον, που ενσαρκώνει τον ρόλο του γνωστού μας Mr.Bean.

Τον ρόλο του Mr.Bean πάντως, θα μπορούσε άνετα να έχει ο Μάικ Ντιν, μιας και προσφέρει άφθονο γέλιο με τις κινήσεις και τις αντιδράσεις του μέσα στο γήπεδο.

Αν και πολλοί πιστεύουν πως έχει μια συμπάθεια προς την Τότεναμ(όπως βλέπουμε στη φωτογραφία), ο διεθνής Βρετανός ρέφερι έχει δηλώσει πως από μικρό παιδί είναι οπαδός της Τρανμίρ, ομάδας που αγωνίζεται στη League One.
Λογικό όμως να διακρίνουμε όλοι μια συμπάθεια του Ντιν στους πετεινούς, αφού σε δύο αγώνες των Λονδρέζων στο παρελθόν(2012 με Άρσεναλ και 2015 με Άστον Βίλα), σχεδόν πανηγύρισε τα γκολ μαζί με τους σκόρερ.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα διαπιστώσετε από μόνοι σας πως «πανηγυρίζει» αυτά τα 2 γκολ, όπως επίσης και μια αστεία αντίδραση του(ύστερα από λάθος πάσα), στον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σουόνσι.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ένα ακόμα πρωτότυπο θέμα για να μας κρατάς αμείωτο το ενδιαφέρον για τα άρθρα σου.. Γιώργο Ιωαννίδη σου αξίζει η πένα που κρατάς

 




Ad Code