ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κασίγιας: «Θα επιστρέψω στη Ρεάλ Μαδρίτης»!

Ο Ισπανός θρύλος των Μαδριλένων υποστήριξε πως ήταν λάθος η απόφασή του να ανακοινώσει την αποχώρηση του με συνέντευξη τύπου.

Με ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ίκερ Κασίγιας θυμήθηκε το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης το 2015 με αντίπαλο τη Χετάφε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Ο Ισπανός κίπερ σημείωσε πως ήταν λάθος η συνέντευξη τύπου που έδωσε φεύγοντας, ενώ τόνισε πως θα επιστρέψει στη Μαδρίτη.

Αναλυτικά έγραψε:

«Σπάνια μιλάω για την αποχώρηση μου από τη Ρεάλ. Έδωσα μια συνέντευξη τύπου, λάθος, και έφυγα. Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε. Πέρασα τα σύνορα και πήγα στη γειτονική μας χώρα την Πορτογαλία. Ήθελα να ξανανιώσω. Πήγα σε ένα νέο περιβάλλον, αφήνοντας ένα μέρος που ήταν εκτεθειμένο στην κριτική. Ήθελα να βελτιωθώ.

Όλοι θέλουν να βελτιώνονται άλλωστε. Πρέπει να φροντίζεις να το κάνεις τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Και ειδικά το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό. Στην Πόρτο ξανάνιωσα. Μην τους αφήνετε να σας λένε άλλα πράγματα. Αυτή η φωτογραφία από την ανάρτηση είναι από το ματς με τη Χετάφε τη σεζόν 2014-2015. Ήξερα πως θα ήταν το τελευταίο μου στην ομάδα...... #θαεπιστρέψω».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code