ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τίτλοι «τέλους» για τον Αλέξανδρο Τζιόλη

Αποφάσισε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του στα 35 του χρόνια, ο Αλέξανδρος Τζιόλης, χωρίς όμως να αφήσει και γενικά τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο πρώην Έλληνας ποδοσφαιριστής, έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό, τον Πανιώνιο αλλά και τον ΠΑΟΚ. Επίσης έχει αγωνιστεί και στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στην  Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Τουρκία, Κύπρο, Σκωτία και Σαουδική Αραβία.

Ο Τζιόλης «πάτησε» πρόσφατα τα 35 και αποφάσισε να αποσυρθεί από την αγωνιστική δράση. Φέτος αγωνιζόταν στην Αλ Φαΐχα, παρ΄όλα αυτά αποφάσισε να σταματήσει να αγωνίζεται ο ίδιος, αλλά όχι να αφήσει εντελώς τον χώρο.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση του στον προσωπικό του λογαριασμό στα σόσιαλ μίντια:

«Ο πιτσιρικάς που, μαγεμένος από τη μπάλα, ονειρευόταν να παίξει ποδόσφαιρο μεγάλωσε. Έγινε επαγγελματίας, είχε την τύχη να εκπληρώσει τους στόχους του, να εκπροσωπήσει τη χώρα του σε μεγάλες διοργανώσεις, να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε κορυφαίο επίπεδο, να κερδίσει τίτλους.

Πλέον ήρθε η κατάλληλη στιγμή ν' αφήσω μέσα μου μια διαδρομή και να ξεκινήσω μια νέα. Με νέες προκλήσεις. Σταματάω την καριέρα μου γεμάτος παραστάσεις, αλλά όχι χορτασμένος. Τα ποδοσφαιρικά μπαίνουν στη ντουλάπα. Η οπτική αλλάζει. Η αγάπη για το ποδόσφαιρο, ποτέ».

Επιπλέον είχε αγωνιστεί στη  Βέρντερ Βρέμης, Σιένα, Σανταντέρ, Μονακό, ΑΠΟΕΛ, Καϊσερίσπορ, Χαρτς και Αλ-Φαΐχα. Σε διεθνής επίπεδο,  φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής 75 φορές αγωνίζοντας στην τελική φάση του EURO 2008 και στο Μουντιάλ του 2010, ενώ βρισκόταν και  στην αποστολή του Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία. Επίσης έχει διατελέσει και αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Τέλος έπαιξε και σε τελικό κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 2009 με την Βέρντερ Βρέμης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code