ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φροντιστήριο ξένων γλωσσών


Πέρα απ' το καθημερινό πρόγραμμα προπόνησης του κάθε ποδοσφαιριστή, ώστε να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση(μιας και εδώ και δυο μήνες δεν υπάρχει αγωνιστική δράση), οι παίκτες της Άστον Βίλα με οδηγό τον Ισπανό Χότα, βρήκαν ευκαιρία να ασχοληθούν με την εκμάθηση ξένων γλωσσών μέσω ίντερνετ.

Ο ταλαντούχος μέσος των χωριατών, μίλησε σήμερα στο επίσημο site του συλλόγου για αυτή την «διαδικτυακή» ιδέα του.
«Θα χαρώ πολύ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου αλλά και τα παιδιά που θέλουν να μάθουν βασικές φράσεις και αριθμούς στην Ισπανική γλώσσα.Ποιός ξέρει... ίσως τους χρειαστούν, αν επισκεφτούν κάποια στιγμή την χώρα μου για διακοπές.Πιστεύω πως αυτό είναι πολύ χρήσιμο για τον καθένα».

Την πρωτοβουλία του συμπαίκτη τους στήριξαν με τη σειρά τους, ο Νορβηγός τερματοφύλακας Νίλαντ, ο Βέλγος αμυντικός Ένγκελς, αλλά και η Γερμανίδα ποδοσφαιρίστρια της γυναικείας ομάδας της Άστον Βίλα, Μαρίσα Έβερς.

Μαθήματα τεσσάρων γλωσσών λοιπόν... και όσοι πιστοί προσέλθουν!




Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μέσα από τα άρθρα σου μας περνάς κ ώραια μυνήματα. Δεν μένεις μόνο στην αθλητική ενημέρωση, Μπράβο Γιώργο πολύ ενδιαφέρον άρθρο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μας αρεσει να μαθαινουμε και τις δραστηριοτητες των αθλητων εκτος γηπεδων ,να βλεπουμε την ανθρωπινη πλευρα τους ,και ειναι χαρισμα να εμπλουτιζεις τα αρθρα σου πολυπλευρα χωρις να επαναλαμβανεσαι

 




Ad Code