ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οριστικό τέλος στα Εθνικά πρωταθλήματα!


Οι εικασίες για την επανέναρξη των Εθνικών πρωτάθλημάτων ήταν πολλές, δυστυχώς όμως αυτό δεν θα συμβεί.


Η ΕΟΚ αποφάσισε την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων καθώς η πανδημία δεν αφήνει περιθώρια για να συνεχιστούν. Οι ομάδες των Εθνικών κατηγοριών (Α2, Β' Εθνική, Γ' Εθνική, Α1 Γυναικών και Α2 Γυναικών) ενημερώθηκαν ότι η σεζόν ολοκληρώθηκε και δεν υπάρχει πια καμία πιθανότητα να αγωνιστούν ξανά . 

Το μόνο που απομένει τώρα ειναι η επικύρωση της βαθμολογίας ώστε οι ομάδες να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την καινούργια σεζόν.

Η σχετική επιστολή της ΕΟΚ:
«Σας γνωρίζουμε ότι με την από 4 Μαΐου 2020 απόφαση του ΔΣ της ΕΟΚ δεν θα συνεχιστεί η διεξαγωγή των πρωταθλημάτων καλαθοσφαίρισης της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, λόγω των προβλημάτων που δημιουργεί η πανδημία του COVID-19 και των σχετικών αποφάσεων και οδηγιών της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής της πολιτείας. 

Για την διεξαγωγή της τελικής φάσης των πανελληνίων πρωταθλημάτων θα ζητηθεί η θέση της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής λαμβάνοντας υπόψη του δικαιώματος εισαγωγής των αθλητών/τριών στα ΑΕΙ.

Το ΔΣ θα επιληφθεί του θέματος της βαθμολογικής κατάταξης των ομάδων λαμβάνοντας υπόψη και τις θέσεις και τις προτάσεις των σωματ είων».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code