ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ας δούμε και κάτι «δωρεάν»


Για τους φίλους της στρογγυλής θεάς και ειδικά για όσους παρακολουθούν Premier League, έχουμε ευχάριστα νέα με την επανέναρξη των αγώνων.Για τα 92 εναπομείναντα παιχνίδια της φετινής χρονιάς δηλαδή...

Οι υπεύθυνοι της λίγκας έχουν ετοιμάσει πλάνο μεταδόσεων από τρεις παρόχους, ώστε οι φίλαθλοι να βλέπουν δωρεάν τους αγώνες.Το BT Sport, το Sky Sports και το YouTube.

Αυτό που κρατάμε εμείς και που μας ενδιαφέρει, είναι το τελευταίο.
Είτε με Wi-Fi, είτε με δεδομένα στο κινητό μας, μπορούμε να παρακολουθήσουμε μέσω YouTube, αρκετούς από τους αγώνες που απέμειναν για την λήξη της σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.
Να σημειώσουμε πως στο συγκεκριμένο σχέδιο δεν συμπεριλαμβάνονται κάποια μεγάλα παιχνίδια, τα οποία θα μεταδοθούν αποκλειστικά από συνδρομητικά κανάλια.

Υ.Γ. Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ τα δεδομένα μας στο κινητό για να δούμε οτιδήποτε στο YouTube.Ούτε για να δούμε το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ, ούτε για να ακούσουμε το ντουέτο της Παπαρίζου με τον Ρουβά που κυκλοφόρησε πρόσφατα.


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάντα μας κρατάς το ενδιαφέρον μέσα από τα άρθρα σου μας κρατάς ενήμερους κ για την αθλητική ενημέρωση κ όπως βλέπω κ την μουσική ενημέρωση Παπαρίζου Ρουβάς(έτσι είναι η φάση).Η φάση είναι Ιωαννίδη ότι είσαι μέσα σε όλα!!

 




Ad Code