ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Διαδοχή στον αγγλικό "θρόνο" του Phil Neville



Με τον πρώην αμυντικό της Manchester United να αφήνει τη θέση του το καλοκαίρι του 2021, ποιος θα οδηγήσει την Αγγλία στα Euro το 2022;




Ο Phil Neville θα εγκαταλείψει τον ρόλο του ως επικεφαλής προπονητής της Αγγλίας τον Ιούλιο του 2021 , κάτι που η ποδοσφαιρική ένωση έχει αποφασίσει πάνω από 12 μήνες νωρίτερα.

Έχουν τεθεί αμέτρητες ερωτήσεις από τότε που έγινε γνωστή η απόφαση, αλλά το μεγαλύτερο είναι, φυσικά, ποιος θα τον διαδεχτεί;

Είναι μεγάλη δουλειά να αναλάβει κάποιος τα ηνία. Η FA χρειάζεται έναν υποψήφιο που μπορεί να φέρει ένα ελκυστικό στυλ παιχνιδιού στο τραπέζι και να συνεχίσει να φέρνει νέους παίκτες. Θα προσπαθήσει επίσης να εμπιστευτεί αυτό το άτομο όχι μόνο να οδηγήσει την ομάδα στα εντός έδρας Euro το 2022, αλλά και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Παρά την έλλειψη σαφήνειας σχετικά με την περίπλοκη κατάσταση, το άτομο πιθανότατα θα κληθεί να μεταφέρει την Ομάδα GB στους Ολυμπιακούς Αγώνες το επόμενο έτος, κάτι που έπρεπε να κάνει ο Neville φέτος πριν αναβληθεί.



Casey Stoney




Το όνομα που οι περισσότεροι οπαδοί της Αγγλίας θέλουν να δουν υπεύθυνη στη συνέχεια, η Casey Stoney, πέρασε στη διοίκηση και επί του παρόντος έχει την πρόσφατα προαχθείσα ομάδα της Manchester United στην τέταρτη θέση στη γυναικεία Super League (WSL).


Η 37χρονη υπέγραψε επίσης πρόσφατα παράταση συμβολαίου με την United , πράγμα που σημαίνει ότι η FA θα πρέπει να εξαγοράσει το υπόλοιπο της σύμβασής της, το οποίο ισχύει έως το 2022.



Emma Hayes





Η Emma Hayes θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται οι λιονταρίνες για να γεφυρώσουν το χάσμα με την ελίτ του κόσμου. Η 43χρονη πέρασε δύο χρόνια ως βοηθός του Vic Akers στην Arsenal.


Οι Blues είναι απελπισμένοι να δοκιμάσουν τη δόξα στο Champions League , έχοντας πέσει στα ημιτελικά πέρυσι, και θα ήταν τεράστιο σοκ να δούμε τον Hayes να φεύγει χωρίς να το επιτύχει, ειδικά για μια δουλειά που έχει επανειλημμένα εκδηλώσει ενδιαφέρον.



Laura Harvey




Όπως η Hayes, η εμπειρία της Laura Harvey έχει αφήσει την Αγγλία. Έχοντας μόλις αναλάβει έναν νέο ρόλο σε συνεργασία με την Αμερικανική Ομοσπονδία έχοντας ευθύνη για την ομάδα κάτω των 20, υπάρχουν αμφιβολίες για το αν θα ενδιαφερόταν να γίνει διάδοχος της Neville.



Jill Ellis




Ποιος καλύτερα να οδηγήσει την Αγγλία στον τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που λαχταρούν τόσο πολύ, από τη γυναίκα που μόλις κέρδισε τη δεύτερη συνεχόμενη;


Όταν η Jill Ellis καθοδήγησε τις Ηνωμένες Πολιτείες στη δόξα στη Γαλλία , έγινε η πρώτη προπονήτρια που υπερασπίστηκε το παγκόσμιο στέμμα της με στυλ. Ξέρει τι χρειάζεται για να κερδίσει τρόπαια και τι χρειάζεται για να δώσει στις παίκτριες τη νοοτροπία της νίκης.



Mo Marley





Είναι μια λιγότερο περιπετειώδης επιλογή από ό,τι η Jill Ellis σίγουρα, αλλά η 53χρονη γνωρίζει αυτήν την ομάδα της Αγγλίας από όλες τις όψεις και γνωρίζει τα πάντα για τη σύνθεση της εθνικής ομάδας. Το αν θέλει να ανεβεί στο hotseat είναι άλλο θέμα.



Bev Priestman





Η ανάπτυξη νεαρών παικτών υπήρξε από καιρό ένα βασικό κομμάτι της δουλειάς της με τα χρόνια, κάτι που ταιριάζει με αυτό που κάνει η Αγγλία τώρα. Ωστόσο, με την ομάδα να βλέπει σε τρία μεγάλα τουρνουά τα επόμενα τρία χρόνια, η Priestman πιθανότατα θα παραμείνει στο ρόλο του προσωπικού στο backroom, αντί να γίνει επικεφαλής προπονητής.



Paul Riley





Έχοντας επιτύχει ό,τι μπορεί στο NWSL, θα μπορούσε να είναι έτοιμος για μια νέα πρόκληση.
Η πρόκληση είναι όμως μια λέξη κλειδί. Το υψηλής πίεσης σύστημα που έφτασε να καθορίσει την επιτυχία του είναι ένας κόσμος έξω από το συνηθισμένο της Αγγλία. Έχει άφθονη εμπειρία νίκης, αλλά ο χρόνος και η υπομονή θα ήταν υψίστης σημασίας εάν επρόκειτο να επαναλάβει αυτήν την επιτυχία με τις Λιονταρίνες.



Mark Parsons





Με το βιογραφικό του και την εθνικότητά του, συνδέεται πάντα με τη δουλειά της Αγγλίας όταν τίθεται το ερώτημα. Ωστόσο, έχει ημιτελή επιχείρηση στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν έχει κερδίσει ποτέ το Πρωτάθλημα και μόλις πρόσφατα υπέγραψε μια νέα συμφωνία με τους Thorns.



Marc Skinner




Ο Marc Skinner είναι ένας ακόμη συναρπαστικός Άγγλος προπονητής που απολαμβάνει μια καριέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Η εστίασή του στην προώθηση και την ανάπτυξη νέων ταλέντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι κάτι που θα σημειώσει ανάπτυξη για την Αγγλία ειδικότερα. Ο Neville έχει αφιερώσει πολύ χρόνο στον υπεύθυνο, φέρνοντας μια πολλά υποσχόμενη καλλιέργεια νέων στην ανώτερη ομάδα και ο Skinner θα ήταν σε θέση να συνεχίσει αυτό το καλό έργο.


Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι οι ελλείψεις του Ορλάντο πέρυσι έδειξαν ότι το Μπέρμιγχαμ ήταν το ανώτατο όριο του, αλλά είναι αποφασισμένος να γυρίσει τα πράγματα γύρω από αυτό το έτος. Είναι αυτό το κίνητρο που θα μπορούσε να αποκλείσει τον Skinner προς το παρόν.



Willie Kirk





Ο Kirk δεν είχε μερικές από τις υψηλού επιπέδου θέσεις εργασίας που έχουν άλλοι υποψήφιοι, αλλά αυτό που έχει κάνει καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας του είναι να αναπτύξει νεαρά ταλέντα και να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο, δύο πράγματα που η Αγγλία χρειάζεται.


Η γνώση του για το παιχνίδι σε ολόκληρη τη Μεγάλη Βρετανία θα μπορούσε επίσης να είναι ζωτικής σημασίας εάν η FA θέλει ο νέος προπονητής να ηγηθεί της Team GB και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του επόμενου έτους.



Joe Montemurro




Ως ένας από τους καλύτερους προπονητές στο WSL, ο σύνδεσμος του με την Αγγλία είναι φυσικός. Ωστόσο, ο Montemurro έχει πολλά ακόμη να επιτύχει με την Arsenal, καθώς δεν έχει κερδίσει ακόμη το FA Cup ή δεν έκανε πραγματικό splash στο Champions League.


Επιπλέον, ο 50χρονος δίνει μεγάλη έμφαση στη συνεργασία με μια μικρή ομάδα για να τους κρατήσει όλους ευχαριστημένους. Το να δουλέψεις με έναν τεράστιο παίκτη ως διεθνής προπονητής θα ήταν πολύ διαφορετικό από αυτό που έχει συνηθίσει σε μια δουλειά με την οποία είναι πολύ ευχαριστημένος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code