ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επαναπατρισμός του Draxler για χάρη της Χέρτα ;


Aπό τους κορυφαίους παίκτες της γενιάς του στο Γερμανικό ποδόσφαιρο και μέλος της ομάδας που κατέκτησε το παγκόσμιο κύπελλο το 2014.
Ο γεννημένος στις 20 Σεπτεμβρίου του 1993 στο Gladbeck Julian συστήθηκε στο Γερμανικό και εκτενέστερα ευρωπαϊκό κοινό από την Schalke και τις εμφανίσεις του εκεί. Η ευελιξία του να αγωνιστεί και σαν δεκάρι καθώς και στις πτέρυγες τον έκαναν βασικό και αναντικατάστατο στους βασιλικούς μπλε με τους οποίους είχε από την σεζόν 2010- 2011 έως τις αρχές της  σεζόν 2015-2016 σε πρωτάθλημα κύπελλο και Ευρώπη 170 συμμετοχές και 30 γκολ. Με την Schalke κατέκτησε το κύπελλο Γερμανίας την πρώτη του χρονιά στην ομάδα και το Supercup την επόμενη χρονιά.


Οι εμφανίσεις του είχαν αρχίσει να προσελκύουν μεγάλα club. To 2015 η Schalke απέρριψε πρόταση 15 εκατομμυρίων από την Juventus θεωρώντας την προσφορά σύμφωνα με τα λεγόμενα του τότε general manager της ομάδας Ηorst Hedl πολύ μικρή. Ο Julian όμως στις αρχές της σεζόν 2015-2016 μεταγράφηκε στην Wolfsburg που αγωνιζόταν στο Champions League. Tην οδήγησε μαζό με τον Vierinia και τον Antreas Schurle καθώς και άλλους παίκτες στα προημετελικά του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της όπου αποκλείστηκε από την Real Madrit.Στην Wolfsburg είχε σε 1,5 χρόνο παρουσίας 45 συμμετοχές και 8 γκολ

Το κεφάλαιο της Pari Sain Zermen άνοιξε στην καριέρα του την χειμερινή μεταγραφική περίοδο την σεζόν 2016-2017. Ο Draxler θέλοντας να κάνει το κάτι παραπάνω στην καριέρα του και βλέποντας το ελκυστικό project της Pari που αγόραζε τα πάντα στην ευρωπαϊκή αγορά δήλωσε πως θα ήθελε να μεταγραφεί εκεί. Φυσικά είχε στο μυαλό του και την διεκδίκηση του Champions League κάτι που ήξερε πως με την Wolfsburg δύσκολα θα ερχόταν. Οι οπαδοί αντέδρασαν γιουχάροντας τον αλλά στις 7 Ιανουαρίου το 2017 η μεταγραφή ολοκληρώθηκε. Στο Παρίσι έχει γεμάτες χρονιές συμπληρώνοντας 89 συμμετοχές και 11 γκολ. Κατέκτησε όλους τους εγχώριους τίτλους αλλά δεν προχώρησε σημαντικά στην Ευρώπη φτάνοντας με την ομάδα του μόνο μέχρι προημητελικά.


Η Παρί κάτω από την Δαμόκλειο Σπάθη του Financial Fair Play θέλει να ξεφορτωθεί συμβόλαια και ο Julian βρίσκεται στους παίκτες υπό παραχώρηση αν και φέτος μετράει 15 συμμετοχές και 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Πρόκειται για έναν παίκτη με παχυλό συμβόλαιο της τάξεως των 7 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο. Η Άρσεναλ που είχε ενδιαφερθεί στο παρελθόν για αυτόν και η Χέρτα είναι οι ομάδες που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους με την Χέρτα σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Γερμανία να έχει το προβάδισμα. Τώρα το γεγονός πως ο 27 χρονος Julian θα επιστρέψει σε μία μικρομεσαία ομάδα της Γερμανίας στην ηλικία που βρίσκεται κάνει γενικότερα εντύπωση καθώς η Χέρτα δεν αγωνίζεται στο Champions League. Βέβαια για τον ίδιο εάν τον καλύπτει οικονομικά η πρόταση των Βερολινέζων όλα τα άλλα μπορεί να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ντίνος Καραμητρούσης είπε…
Πολύ καλές οι έρευνες και τα θέματα που διάβασα όπως αυτό για τον Γερμανό Τζούλιαν Ντράξλερ, που είδαμε πριν μερικά χρόνια και σαν αντίπαλο του ΠΑΟΚ με την Σάλκε στην Τούμπα. Είναι φανερό πως είναι "ψαγμένα" τα κείμενα και έχουν δουλευτεί σωστά με πληροφορίες και στοιχεία. Καλή δουλειά, μπράβο.

 




Ad Code