ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πάμε Λευκορωσία...


Καλησπέρα σε ένα βροχερό και μουντό Σάββατο.  Μέρα που είναι σήμερα κανονικά θα έπρεπε να γραφούμε για στοίχημα σχετικά με τα μεγάλα σαλόνια και για ομάδες όπως Ρέαλ Μαδρίτης , Λίβερπουλ και άλλες μεγάλες ομάδες .Αλλά σήμερα θα ασχοληθούμε με το μόνο πρωτάθλημα που παίζεται αυτήν την στιγμή στην Ευρώπη και παρουσιάζει κάποιο   ενδιαφέρων.  Έχουμε πάρει το πρωτάθλημα της  Λευκορωσίας έπου αρμ .

Η παρουσία -περισσότερου- κόσμου στις εξέδρες των γηπέδων της Vysheyshaya Liga είναι ικανή να διαμορφώσει νέες ισορροπίες στους αγώνες. Ενδεχομένως να αντιστρέψει το “παγερό” κλίμα και να φέρει πιο πολλά γκολ…

Το Σάββατο 4 Απριλίου, διεξάγονται 3 αγώνες για το πρωτάθλημα: Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ – Νέμαν Γκρόντνο, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Ρουχ Μπρεστ, Ντιναμό Μπρεστ – Σλάβια Μοζίρ. Και οι 3 αγώνες έχουν ως μεγάλα φαβορί τους γηπεδούχους. Με λίγα λόγια, θα λέγαμε ότι δεν αξίζει το ποντάρισμα σε κανένα από τα 3 φαβορί των αγώνων: Οι αποδόσεις είναι πολύ μικρές, ακόμη και στο μέσο τους όρο: 1,35, 1,29, 1,32, κατ’ αντιστοιχία.


Σολιγκόρσκ-Νέμαν (15:30):

Ξεκινάμε από τον αγώνα της Λευκορωσίας όπου Σολιγκόρσκ και Νέμαν διασταυρώνουν τα ξίφη τους με σκοπό τη νίκη. Η νίκη βέβαια γέρνει προς τη μεριά της Σολιγκόρσκ καθώς η γηπεδούχος είναι το μεγάλο φαβορί και λόγω ρόστερ και λόγω παικτών ατομικά και λόγω παράδοσης και εικόνας ως τώρα. Μπορεί στην  πρεμιέρα να ηττήθηκε αλλά σοβαρεύτηκε στην συνέχεια και πέτυχε μια άνετη νίκη απέναντι στην Γκοροντέγια, εκτός έδρας, και μάλιστα δίχως να δεχθεί γκολ. Είναι ένα σημαντικό βήμα αυτό και στοιχείο ότι μπορεί να συνεχίσει το ίδιο καλά και στην συνέχεια. Πέρσι, είχε μόλις μία ήττα και φέτος ήδη έκανε μία στην πρεμιέρα. Πάντως, είναι μια καλή ομάδα, πολύπειρη και αποτελεί μεγάλη δύναμη εντός των συνόρων τα τελευταία χρόνια με σημείο αναφοράς την άμυνα, που αρχίζει να το δείχνει αυτό.
 Η Νέμαν είναι ομάδα έδρας με 11 ήττες στα 22 παιχνίδια της, εκτός έδρας, πέρσι, και κάτι τέτοιο το έδειξε και φέτος με την ήττα της με 1-0 από την Ισλόχ Μινσκ. Κακή παράδοση στην Σολιγκόρσκ ενώ είναι ομάδα χαμηλού ρυθμού και σχετικά υποτονική. Έχει δυσκολία στο γκολ μακριά από το γήπεδό της και ίσως  φανεί και σήμερα αυτό. Μια σοβαρή Σολιγκόρσκ θα κερδίσει και με καλό ποδόσφαιρο. Λοιπον 1 και ΟVER 1,5 στο 1,75

Μπάτε Μπορίσοφ - Ρουχ Μπρεστ (17.30)

Το δεύτερο ματς της ημέρας είναι αυτό ανάμεσα στην Μπάτε Μπορίσοφ και τη Ρουχ Μπρεστ. Η Μπάτε Μπαρίσοφ πραγματοποιεί απογοητευτικό ξεκίνημα στην Premier League, το χειρότερο των τελευταίων χρόνων με 2 ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Στην πρεμιέρα έχασε εκτός έδρας με 3-1 από την Ενερτζέτικ-BGU για να ακολουθήσει νέο στραπάτσο από την Σλάβια Μοζίρ με 2-1 ξανά εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Το μοναδικό θετικό της, η παρουσία στα ημιτελικά του Κυπέλλου αποκλείοντας με 2 νίκες την Ντιναμό Μινσκ (2-1 εντός έδρας, 3-2 εκτός έδρας). Παρά το κακό ξεκίνημα είναι από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.\
Η Ρουχ Μπρεστ από την πλευρά της στις πρώτες 2 αγωνιστικές του πρωταθλήματος μετράει μία νίκη και μία ήττα με το ίδιο σκορ (1-0). Είναι νεοφώτιστη στην Premier League. Δίνει μεγάλη έμφαση στο ανασταλτικό κομμάτι, πέρσι είχε την τέταρτη καλύτερη άμυνα στην Περσάγια Λίγκα. Χρειάζεται όμως αρκετή δουλειά, καθώς και στην προετοιμασία παρουσιάστηκε αρκετά ασταθής. Λοιπον, εδώ θα πάμε στο over 2,50  στο 1,75.
Τρομερό στατιστικό είναι ότι στα ματς ,των 2 ομάδων έχουν γίνει μέσο όρο 10,3 κόρνερ .Άρα πάμε και σε ένα bet στο over  9,5 κόρνερ

Ντιναμό Μπρεστ – Σλάβια Μοζίρ(19.30)

Η Ντιναμό Μπρεστ στις πρώτες 2 αγωνιστικές του πρωταθλήματος μετράει μία νίκη (0-1 την Σλασκ) και μία ισοπαλία (1-1 με Σμολέβιτσι ΣΤΙ). Εν ολίγοις η Ντιναμό Μπρεστ είναι αήττητη στα 5 πρώτα ματς στη σεζόν μετρώντας μάλιστα μόλις 1 γκολ παθητικό, ενώ και τα 5 επίσημα φετινά της ματς σε όλες τις διοργανώσεις έληξαν Under.
Θετικά δείγματα γραφής παρουσιάζει η Σλάβια Μοζίρ. Η σεζόν ξεκίνησε με πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου εις βάρος της Ντνιάπρο (3-0). Ακολούθησε η ήττα από τη Σλασκ με 3-1 εκτός έδρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ωστόσο την προηγούμενη αγωνιστική έκανε το μπαμ νικώντας εντός έδρας με 2-1 την περσινή δευτεραθλήτρια Μπάτε Μπορίσοφ και μάλιστα με ανατροπή. Βρήκε δίχτυα στις 2 από τις 4 τελευταίες επισκέψεις της στο Μπρεστ.

Άδικα κατά εμέ θεωρείτε φαβορί τόσο πολύ η γηπεδούχος Πέρσι: Ντιναμό Μπρεστ – Σλάβια Μοζίρ 0-0.Λοιπόν πάμε με 2-3 goals  στο  1.80.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code