ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Προϊόν των ακαδημιών


Μπορεί να ανήκει στη τελευταία ομάδα της βαθμολογίας, αλλά ταυτόχρονα ανήκει στην καλύτερη U21 εντεκάδα των πιτσιρικάδων στη σεζόν που διανύουμε.Ο μέσος της Νόριτς, Τοντ Κάντγουελ, έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο Κάροου Ρόουντ και φέτος πραγματοποιεί μια καταπληκτική χρονιά έχοντας πετύχει 6 γκολ.


Έχει το απίστευτο 100% στις συμμετοχές του στο πρωτάθλημα με 29 στις 29.Επίσης έχει δημιουργήσει 31 ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του, από τις οποίες οι δύο κατέληξαν στα δίχτυα.Αν βρισκόταν σε άλλο σύλλογο σίγουρα θα είχε περισσότερες ασίστ, όμως η ομάδα του τον χρειάζεται μήπως και βγει απ' την ζώνη του υποβιβασμού.

Ταχύτατος και με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, αποτελεί πλέον στόχο αρκετών ομάδων στο νησί.Το πιο πιθανό πάντως είναι από την περίοδο 2020-21 να μην τον ξαναδούμε με τα χρώματα της Νόριτς.Ειδικά αν τα καναρίνια χάσουν την κατηγορία...

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο Γιώργο πάντα κάνεις την διαφορά.. τα κείμενα σου είναι πάντα ξεχωριστά και καθόλου βαρετά , είσαι μόνο για να γράφεις φίλε μου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο σου είσαι ένα κόσμημα της ελληνικής δημοσιογραφίας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ιωαννιδη επειδη διαβαζω ανεληπως τα αρθρα σου και με αφορμη τον Καντγουελ (ανερχομενος λογω προσοντων )ευχομαι συντομα να ερθει ο καιρος και της δικης σου αναβαθμισης σ αυτο που κανεις (αθλητικος αρθρογραφος )γιατι το αξιζεις !
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ιωαννίδη είσαι σκουπίδι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
kyrie iwannidi ta sevh mou gia to katapliktiko reportaz. Eiste o kalyteros dhmosiografos gia diethni xwro pou exo diavasei pote

 




Ad Code