ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σκέφτεται την παραμονή ο Χατζηγιοβάννης



Ο Τάσος Χατζηγιοβάννης σκέφτεται να μείνει στον Παναθηναϊκό.
Ο Έλληνας μέσος, παρά τα όσα ακούγονται για ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης, σκοπεύει να μείνει ακόμα μια χρονιά στο τριφύλλι.


Όμως σημαντικό ρόλο στην απόφαση του να μείνει, θα παίξει η παρουσία ή όχι του Γιώργου Δώνη. Αν ο Έλληνας τεχνικός μείνει στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν, τότε είναι αρκετά πιθανό να μείνει και ο Χατζηγιοβάννης. Όμως αν φύγει, τότε διαφοροποιούνται τα δεδομένα, η φυγή θα μοιάζει ως το πιο πιθανό σενάριο.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει όμως για τον Ινσούα. Ο Αργεντινός μπάκ, παρά πολύ δύσκολα θα συνεχίσει να φοράει τα πράσινα. Για αυτό ο Τσάβι Ρόκα, ήδη ψάχνει τον διάδοχο του. Το όνομα που ακούγεται σήμερα είναι ο Φιλίπ Μλαντένοβιτς. Είναι Σέρβος μπακ 28 ετών, ανήκει στην κυπελλούχο Πολωνίας την Λέχια Γκντανσκ. Είναι μέλος της εθνικής Σερβίας, με γεμάτη σεζόν 27 συμμετοχές και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, ενώ το κασέ του είναι στα οικονομικά δεδομένα του τριφυλλιού στα 180.000 ευρώ. Φαίνεται να ενδιαφέρονται και Ρωσικές ομάδες για τον ποδοσφαιριστή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code