ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Παρέλαση» ονομάτων!


Τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει έντονη μεταγραφολογία στο στρατόπεδο της Έβερτον και κυρίως μεγάλων ονομάτων.Απ' ό,τι φαίνεται ο Ιρανός δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του συλλόγου, Φαρχάντ Μοσίρι, θέλει να ρίξει λεφτά και να φέρει παικταράδες για την νέα σεζόν.

Σε αυτό σαφώς και συμβάλλει ο Κάρλο Αντσελότι, που έχει πολλές γνωριμίες και διατηρεί καλές σχέσεις με αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.Πέρα από τον Γκάρεθ Μπέιλ και τον Χάμες Ροντρίγκες της Ρεάλ, ο Ιταλός τεχνικός έχει μιλήσει και με τον Τιάγκο Σίλβα που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν.Η λίστα συνεχίζεται με τους... Ιμόμπιλε(Λάτσιο), Μπελότι(Τορίνο) αλλά και με τους Κουτίνιο και Έμερσον από Μπαρτσελόνα.Το μόνο σίγουρο είναι πως η ομάδα που εδρεύει στο Λίβερπουλ, δεν μπορεί να τους αποκτήσει όλους αυτούς, κάνει όμως τις προσπάθειες της... και ο,τι καταφέρει.

Η περίπτωση του εικονιζόμενου Βραζιλιάνου αμυντικού της Λιλ, Γκαμπριέλ Μαγκαλάες, δείχνει πως βρίσκεται σε πολύ πιο προχωρημένο στάδιο από τις προηγούμενες.Οι δύο ομάδες φαίνεται πως θα συμφωνήσουν μεταξύ τους για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, σε μια τιμή λίγο πάνω από τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως μέχρι να ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού, έχουμε να ακούσουμε πάρα πολλούς παίκτες(όπως συνηθίζεται) να παρελαύνουν και στο μυαλό της Έβερτον, αλλά και όλων των ομάδων σε κάθε γωνιά της γης...

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όπως πάντα μας κρατάς το ενδιαφέρον.. Ιωαννίδη την επικαιρότητα την παίζεις στα δάχτυλα ακόμα και σε ξένες ομάδες!!

 




Ad Code