ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι πολλοί τραυματισμοί της στοιχιζούν...


Δίνει τη δική της μάχη η Μπόρνμουθ με τον χρόνο..για να επιστρέψουν οι τραυματίες της αλλά και την πιο κρίσιμη μάχη για να σώσει το τομάρι της ώστε να μην χάσει την κατηγορία.

O τεχνικός της Έντι Χόου, που για πολλά χρόνια φόρεσε την φανέλα των κερασιών(όπως είναι το παρατσούκλι τους)ψάχνει να βρει λύσεις βλέποντας την ομάδα του να βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού με 27 βαθμούς.
Χαρακτηριστικό είναι πως από τα 29 γκολ που σκόραρε η ομάδα της Νότιας Αγγλίας τα 19 τα έχουν σημειώσει τρεις παίκτες.Ο στράικερ Κάλουμ Γουίλσον με 8, Ο μέσος Χάρι Γουίλσον με 7, και ο Τζόσουα Κινγκ με 4 ο οποιός έχει χάσει πολλές αναμετρήσεις λόγω τραυματισμού.Αν προσθέσουμε και τους τρεις τραυματίες που μετράει στην άμυνα(Μέφαμ,Κουκ,Φράνσις)γίνεται κατανοήτο πως τα 47 γκολ που δέχτηκε είναι αναμενόμενα και καθοριστικά.

Πάντως ο Ρώσος μεγιστάνας Μαξίμ Ντεμίν και αφεντικό του συλλόγου, δεν παύει να αισιοδοξεί πως πέρα απ' τις όμορφες παραλίες που διαθέτει το Μπόρνμουθ, οι κάτοικοι της πόλης θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν και την αγαπημένη τους ομάδα στην μεγάλη κατηγορία, όπως κάνει από την περίοδο 2015-2016 που συμμετέχει ανελλιπώς σε αυτήν.


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

 




Ad Code