ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μόνη λύση η Ριζούπολη για την ΑΕΚ


Όπως ανακοίνωσε ο Δημήτρης Ανδριόπουλος καλώς εχόντων των πραγμάτων η ΑΕΚ θα μπει στην Αγιά Σοφιά το καλοκαίρι του 2021.
Η ΑΕΚ κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα το 2018 με έδρα το Ολυμπιακό Στάδιο, κάτι που κανείς δεν περίμενε ότι θα γίνει τόσο σύντομα μετά την επιστροφή στην Super League. Αρκετοί ήταν αυτοί που πίστευαν πως η ΑΕΚ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα με την επιστροφή στην Αγιά Σοφιά.

Ευτυχώς για τους φίλους της Ένωσης αυτό έγινε νωρίτερα αλλά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα στο Ο.Α.Κ.Α είναι μεγαλό. Όπως είναι γνωστό το γήπεδο αυτό ειναι ανεξέλεγκτο και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί το χάος που δημιουργείται από τους ταραξίες της κερκίδας.

Το συμπέρασμα που οδηγούμαστε είναι ότι μιας και το γήπεδο θα είναι έτοιμο το 2021 η λύση για την ερχόμενη σεζόν είναι  η Ριζούπολη. Αυτό συμβαίνει για 2 λόγους.

Αρχικά η ΑΕΚ θα είναι πιο κοντά στην φυσική της έδρα δηλαδή στην Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και θα είναι σε ένα πιο ελεγχόμενο γήπεδο καθώς  δεν θα επικρατεί το χάος του Ο.Α.ΚΑ.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι η χωρητικότητα του γηπέδου της Ριζούπολης είναι ελάχιστη σε σχέση με του Ολυμπιακού σταδίου κάτι που θα κάνει πιο δύσκολο το έργο των αντιπαλών που θα έρχονται να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ σε ένα '' καμίνι''.

Έτσι η ΑΕΚ θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο με την Αγιά Σοφιά αλλά μέχρι τότε θα πρέπει να μένει στην Ριζούπολη η οποία είναι καλύτερη επιλογή μέχρι στιγμής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code