ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Θα πέσουν κορμιά!!


Έξι ομάδες θα δώσουν σκληρή μάχη στις τελευταίες 9 αναμετρήσεις, για να σώσουν την κατηγορία στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ.Γουεστ Χαμ, Άστον Βίλα, Γουότφορντ, Νοριτς, Μπόρνμουθ και Μπράιτον ακονίζουν τα ξίφη τους, για να εισέλθουν στην αρένα που θα αναδείξει στο τέλος τρεις νικήτριες.

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά λοιπόν ξεκινώντας από την Μπράιτον.Βρίσκεται στην καλύτερη θέση από τις υπόλοιπες, συγκεντρώνοντας 29 βαθμούς σε 29 αγώνες έχει δύσκολο πρόγραμμα αλλά έχει και αέρα δυό βαθμών απ' την επικίνδυνη ζώνη.Πέρσι σώθηκε παρά τρίχα... φέτος θα τα καταφέρει;

Συνεχίζουμε με την Γουέστ Χαμ που με 27 πόντους στο σακούλι της και 35-50 γκολ, βρίσκεται στην 16η θέση και έχει παιχνίδια ως το τέλος που είναι στις δυνατότητες της να τα πάρει.Προς το παρόν υπερτερεί στην τριπλή ισοβαθμία με Γουότφορντ και Μπόρνμουθ.

Πάμε στην Γουότφορντ... Ίδιους βαθμούς με τα σφυριά, χειρότερα γκολ όμως.Μετράει 27 γκολ μπροστά ενώ έχει δεχθεί 44, με τον συντελεστή τερμάτων να είναι στο -17.Τα επόμενα τρία ματς που ακολουθούν στην έδρα της θα κρίνουν πολλά.

Σειρά έχει η Μπόρνμουθ, η οποία είναι η τρίτη ομάδα που έχει 27 βαθμούς με 29-47 γκολ αλλά αν αυτή την στιγμή τελείωνε το πρωτάθλημα, θα υποβιβαζόταν.Είναι στην 18η θέση και αν θέλει να έχει ελπίδες, δεν θα πρέπει να σπαταλήσει άλλες ευκαιρίες όπως έκανε στους τελευταίους αγώνες.

Ακολουθεί ο ένας από τους δύο νεοφώτιστους στην Πρέμιερ Λιγκ.Προτελευταίοι στην 19η θέση(25β.)βρίσκονται οι χωριάτες αλλά έχουν έναν αγώνα λιγότερο με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο σπίτι τους.Η Άστον Βίλα που κέρδισε την περίοδο 2018-2019 την άνοδο της μέσω μπαράζ, έχει το πιό βατό πρόγραμμα από τους υπόλοιπους, αλλά πρέπει να ανακάμψει αγωνιστικά αν θέλει να ελπίζει...

Ολοκληρώνουμε με την άλλη νεοφώτιστη ομάδα και περσινή πρωταθλήτρια της Τσάμπιονσιπ. Αναφερόμαστε στη Νόριτς... τελευταία και καταϊδρωμένα τα καναρίνια με μόνο 21 ποντάκια, βρίσκουν θετικά αποτελέσματα όταν έχει κέφια ο Τεέμου Πούκι.Έχει σκοράρει τα 11 απο τα 25 γκολ τους έχοντας δώσει και 3 ασίστ.Ξεκάθαρα η μοναδική όαση τους για φέτος ο Φινλανδός φορ, αλλά με τέτοιο πρόγραμμα που ακολουθεί... θα ματώσει και ό,τι σώσει!

Πάντως θα έχει ενδιαφέρον η υπόθεση, μέχρι να πέσει η καρό σημαία...

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
👏👏👏👏
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ιωαννιδη το αρθρο σου ειναι perfect !μοιαζει να κανεις μεταπτυχιακο στα αθλητικα ,συνεχισε ετσι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Perfect 👌👌⚽👏👏

 




Ad Code