ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Τα παιδία παίζει»


Ράιαν Σεσενιόν εναντίον Μικαΐλ Αντόνιο ή αλλιώς Tottenham vs West Ham...
Καλά ο πιτσιρικάς των πετεινών δικαιολογείται για το νεαρό της ηλικίας του καθώς είναι 19 χρονών.Ο άλλος ο 30χρονος ο μαντράχαλος όμως;Σαφώς και αστειευόμαστε μιας και όλοι λίγο ή πολύ κρύβουμε ένα παιδί μέσα μας όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Ας περάσουμε στο ζουμί...
Οι δυο Άγγλοι ποδοσφαιριστές ψάχνουν διάφορους τρόπους ψυχαγωγίας καθώς αυτές τις μέρες βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτια τους λόγω κορωνοϊού.Γι αυτό αποφάσισαν να παιξουν FIFA και να το μεταδώσουν ζωντανά μέσω Instagram.Υπήρχε όμως κι ένα στοίχημα σε όλο αυτό, ο ηττημένος να φορέσει την φανέλα της ομάδας που αγωνίζεται ο άλλος και να απολογηθεί γι αυτό.

Τελικό αποτέλεσμα 2-0 υπέρ του Σεσενιόν.Να πούμε βέβαια και τους σκόρερ της αναμέτρησης.Στο 16' ο Λο Σέλσο ύστερα από ωραίο μπάσιμο στην άμυνα των σφυριών και άψογο πλασέ άνοιξε το σκορ.Λίγο αργότερα(37') ο Μόουρα διπλασίασε τα τέρματα των πετεινών με ωραίο τελείωμα εντός περιοχής.
Εντέλει ο έμπειρος μεσοεπιθετικός της Γουέστ Χαμ, Αντόνιο, ύστερα από την ήττα του αναγκάστηκε να φορέσει την φανέλα της αντίπαλης ομάδας, ξεσπώντας σε γέλια.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιώργο Ιωαννίδη μέσα στην επικαιρότητα!! Έγραψες πάλι!!

 




Ad Code