ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ψηλέ στο ύψος σου...


Το τραγούδησε η Ρίτα Σακελλαρίου το 1987, λέγοντας πως το μπόι έχει άλλη χάρη.Το γνωστό άσμα ταιριάζει μεταφορικά και κυριολεκτικά στον βασικό και αναντικατάστατο αμυντικό της Μπράιτον, Νταν Μπερν, που βλέπει τον κόσμο από τα 2.01.
Ο 27χρονος Βρετανός μπακ καταθέτει δυναμικά τις σκέψεις του σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και δηλώνει πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν πρέπει να φοβούνται για το φορτωμένο πρόγραμμα, όποια στιγμή κι αν τους ζητηθεί να επανέλθουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των «γλάρων» ο Μπερν, τόνισε:

«Όταν θα ξαναρχίσουμε, θα έχουμε ένα δύσκολο σερί αγώνων αλλά αυτό δεν θα πρέπει να μας αποθαρρύνει μιας και έχουμε κερδίσει μεγάλους αντιπάλους όπως η Τότεναμ και η Άρσεναλ.Χρειαζόμαστε τους βαθμούς και κανένα ματς δεν πρέπει να θεωρείται χαμένο.Παρότι ο κόσμος έλεγε πως σε κάποιους αγώνες ήμασταν λιγάκι... μαλθακοί, τον τελευταίο καιρό δείξαμε καλά στοιχεία στον τρόπο που παίζουμε κι αυτό αποτυπώνεται στους βαθμούς που μαζέψαμε σε δύσκολες έδρες.Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η φυσική μας κατάσταση, την οποία προσωπικά δουλεύω πολύ και μέσα στο σπίτι και πηγαίνοντας για τρέξιμο».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
το χεις ιωαννιδη και πολυ μαλιστα (ως προς τα αρθρα )

 




Ad Code