ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σισίνιο: «Ήμουν αλκοολικός για 20 χρόνια»

Ο 40 χρονών πλέον παλαίμαχος πρώην μπακ της Ρεάλ και της Ρόμα προχώρησε σε τρομερές  αποκαλύψεις.
Συγκεκριμένα εξομολογήθηκε πως για μια ολόκληρη 20ετία, ενώ ήταν ακόμη ενεργός παίκτης, ήταν αλκοολικός και παράλληλα κάπνιζε μανιωδώς.

Αναλυτικά:
"Άρχισα να πίνω σε ηλικία 13-14 ετών, όταν πήγα στη Μποταφόγκο. Μου έλεγαν ότι η μπύρα είναι καλή κι έτσι έπινα. Όλα άρχισαν από την πρώτη φορά που ήπια. Μετά δεν σταμάτησε μέχρι που έφτασα τα 30. Σχεδόν 20 χρόνια έπινα περίπου δέκα μπύρες τη μέρα,τα έπινα όλα και κάπνιζα κιόλας. Από το 1999 μέχρι το 2010 κάπνιζα".

Το 2018 ο Σισίνιο αποσύρθηκε από τη δράση, αλλά την όρεξη για ποδόσφαιρο την είχε χάσει αρκετά νωρίτερα: "Πάντα αγαπούσα το ποδόσφαιρο. Όταν ο Θεός σου δίνει ένα δώρο κι εσύ δεν ξέρεις πώς να το δεχτείς, σημαίνει ότι κάτι γίνεται λάθος. Κάποια στιγμή δεν είχα πλέον όρεξη να μπαίνω στο γήπεδο, να προπονούμαι και να συγκεντρώνομαι. Ήμουν 30 ετών και έπαιζα στη Ρόμα το 2010".

Ο Βραζιλιάνος δήλωσε ότι ξεκίνησε να αντιμετωπίζει τον αλκοολισμό όταν γνώρισε τη σύζυγό του: "Με ενθάρρυνε και αυτή ήταν ο λόγος που μεταμορφώθηκα. Πλέον εδώ και οκτώ χρόνια δεν έχω πρόβλημα ούτε με το ποτό ούτε με το τσιγάρο".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code