ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Και οι 11 είναι υπέροχοι!


Είναι ελκυστικοί ποδοσφαιριστές στο νησί και το καλοκαίρι που μας έρχεται μένουν ελεύθεροι.Σε ένα συστηματάκι 1-3-4-3 σας τους παρουσιάζουμε: Μπεν Φόστερ (Γουότφορντ) - Γιαν Φερτόνγκεν (Τότεναμ), Ζαφέτ Τανγκάνγκα (Τότεναμ), Άντριαν Μάριαπα (Γουότφορντ) -Άσλει Γουέστγουντ (Μπέρνλι), Νταβίντ Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Άνταμ Λαλάνα (Λίβερπουλ), Τζον Λούνστραμ (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Γουίλιαν(Τσέλσι), Ολιβιέ Ζιρού (Τσέλσι), Ράιαν Φρέιζερ (Μπόρνμουθ).
Εμείς όμως θα ασχοληθούμε με τον τελευταίο της εντεκάδας, τον Ράιαν Φρέιζερ.

Πριν καθίσετε για το μεσημεριανό σας, απολαύστε την βροχή απ' το παράθυρο και ετοιμαστείτε να μάθετε για τον ταλαντούχο εξτρέμ της Μπόρνμουθ...
Έκλεισε πριν λίγες εβδομάδες τα 26 χρόνια του και αγωνίζεται με τα κοκκινόμαυρα απ' το 2013.Σε 178 συμμετοχές έχει σκοράρει 20 φορές.Την περίοδο 2015-2016 αγωνίστηκε δανεικός στην Ίπσουιτς πετυχαίνοντας 4 τεμάχια σε 18 ματς.

Για τον Σκωτσέζο που έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Αμπερντίν, έχουν ενδιαφερθεί πρόσφατα Λίβερπουλ και Άρσεναλ χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμα το deal για να κάνει το άλμα σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο.Προς το παρόν ενισχύει την Μπόρνμουθ και αποτελεί ένα από τα απαραίτητα γρανάζια της ομάδας του, για την μάχη που δίνει ώστε να κρατηθεί στην μεγάλη κατηγορία.


Τα τελευταία τρία χρόνια ο Φρέιζερ ενισχύει και την ομάδα της χώρας του φορώντας την φανέλα με το νόυμερο 11.Με το εθνόσημο έχει βρει δίχτυα μία φορα σε έντεκα αγώνες.
Για την ιστορία... η Σκωτία είναι η παλαιότερη εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του πλανήτη, μαζί με την Αγγλία, την οποία αντιμετώπισε στον πρώτο διεθνή αγώνα στον κόσμο το 1872, με το αποτελέσμα του αγώνα να βρίσκει ισόπαλες τις δύο ομάδες χωρίς τέρματα.Το ματς διεξήχθη στο Πάρτικ της Γλασκώβης και το παρακολούθησαν 4.000 θεατές.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οχι εσυ εστειλες?

 




Ad Code