ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μίλαν - Γιουβέντους στο δεύτερο ημιτελικό του Coppa Italia


Σήμερα διεξάγεται ο δεύτερος ημιτελικός του Coppa Italia στο Μιλάνο μεταξύ της Μίλαν εναντίον της Γιουβέντους. Μετά τη χθεσινή νίκη της Νάπολι επί της Ίντερ με 1-0 στο Μεάτσα, οι δύο αντίπαλοι θέλουν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στο Μιλάνο όπου η Μίλαν θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Coppa Italia ώστε η φετινή χρονιά να καταλήξει σε ένα τρόπαιο και φυσικά την έξοδο στην Ευρώπη. Η ήττα της την Κυριακή από την Ίντερ χάλασε την εικόνα που έχτιζε ο Πιόλι όλες τις προηγούμενες αγωνιστικές και τώρα καλείται να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο Γιουβέντους στο πρωτάθλημα, σε αγώνα που θέλει οπωσδήποτε το αποτέλεσμα. Ο προπονητής θα έχει κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής , αλλά όλες οι προβλέψεις είναι ριψοκίνδυνες.
Από την άλλη η Γιουβέντους προσπαθεί να ξεπεράσει την ήττα από τη Βερόνα και να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες. Έχασε τον Ντούγκλας Κόστα με τραυματισμό , έχει επιστροφές παικτών, άλλωστε ο πάγκος της Μεγάλης Κυρίας είναι γεμάτος ώστε να καλύψει την όποια απουσία.
Ερωτηματικό η συμμετοχή του Πιάνιτς , που φαίνεται κουρασμένος από τα συνεχή παιχνίδια, ενώ οι μόνιμες απουσίες δεν επηρεάζουν την συνολική εικόνα της ομάδας. Επιστρέφει ο Μπουφόν κάτω από τα δοκάρια , δεν υπολογίζεται ο Μπερναντέσκι. Μάλλον θα ξεκινήσει ο Ντυμπάλα αντί του Ιγκουαΐν και μένει να δούμε αν θα πάρει θέση ο Ράμπιο ή ο Ράμσευ στο κέντρο.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code