ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Αρτέτα βλέπει τον Κριστάντε της Ρόμα

Ο Αρτέτα ανέλαβε την Άρσεναλ στη μέση της περιόδου και προσπαθεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα που θεωρεί ότι έχει η ομάδα του.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Η προσπάθεια του Αρτέτα είναι πλέον να καθαρίσει από το υπάρχον ρόστερ τους παίκτες που δεν πιστεύει ότι μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα του.
Με αυτό το σκεπτικό βλέπει παίκτες που έχουν τα χαρακτηριστικά για να ικανοποιούν τις δικές του απαιτήσεις.
Ένας απ' αυτούς είναι ο  Κριστάντε της Ρόμα για τον οποίο θα υπάρχει απεσταλμένος της ομάδας του Λονδίνο στον αγώνα με τη Λέτσε.
Ο Αρτέτα έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Κριστάντε απ' όταν εμφανίστηκε από τις ακαδημίες της Μίλαν και έκτοτε έκανε την πορεία του μέχρι να καταλήξει στη Ρόμα. Έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του ως το 2024.
Έχει παίξει με τη Μίλαν όταν έκανε το ντεμπούτο του 16 χρονών, από εκεί βρέθηκε στη Μπενφίκα με 4εκ. ευρώ το 2014. Μετά τους δανεισμούς του σε Παλέρμο και Πεσκάρα , βρέθηκε στην Αταλάντα όπου έκανε την καλύτερη χρονιά του το 2017-2018.
Από κει πήγε με δανεισμό στη Ρόμα αλλά οι ρωμαίοι πλήρωσαν την ρήτρα των 20εκ. ευρώ για να τον αποκτήσουν.
Η Ρόμα δεν είναι αρνητική σε ένα τέτοιο δεδομένο αλλά το επειδή υπάρχει συμβόλαιο θα χρειαστούν διαπραγματεύσεις που για τους ιταλούς να σημαίνει ακόμα και διπλασιασμός του ποσού που πλήρωσε για να τον αποκτήσει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code