ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βασιλιάς της Μελβούρνης ο Τζόκοβιτς:Θέλω να είμαι το Νο1 παντού


Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται πια πιο κοντά από ποτέ να γίνει ο τενίστας με τα περισσότερα κερδισμένα Slams.

Το 2011 τον χώριζαν με τον Ρότζερ Φέντερερ…15 κερδισμένοι Grand Slam τίτλοι.Έκτοτε, πέρασε μια δεκαετία συντριπτικής κυριαρχίας του Σέρβου αθλητή που τον έχει οδηγήσει πια στους 17 Major τίτλους,τρεις πίσω από τον Φέντερερ.
Ο Τζόκοβιτς θέλει να γίνει το Νο1 παντού και η συγκεκριμένη κατηγορία είναι ένας μεγάλος στόχος για αυτόν.
“Θέλω να είμαι το Νο1 παντού. Χαίρομαι πολύ στη θέση που βρίσκομαι τώρα με τα 17 Slam. Νομίζω ότι είμαι πια σε καλή θέση για να σπάσω αυτό το ρεκόρ. Νωρίτερα στην καριέρα μου ήθελα να κερδίσω όσα περισσότερα Slam γίνεται. Ήθελα να πλησιάσω τα ρεκόρ που είχαν οι Σάμπρας και Φέντερερ. Αλλά κερδίζοντας τόσα πολλαπλά Slam, κατάλαβα ότι θα μπορούσα και να τους ξεπεράσω” ανέφερε.
“Είναι μια τρομερή αρχή της σεζόν για μένα! Είμαι φυσικά εξαντλημένος από έναν κουραστικό μήνα στην Αυστραλία που πήγε τέλεια για μένα. Ήδη είναι μια επιτυχημένη σεζόν! Φυσικά, οι προσδοκίες για τη συνέχεια είναι πολύ μεγάλες! Δεν έχω ακόμα συνειδητοποιήσει τι έχω κάνει στην καριέρα μου! Η ζωή του επαγγελματία τενίστα δεν σε αφήνει να κάνεις μια ανασκόπηση τι έχεις καταφέρει γιατί σκέπτεσαι γρήγορα το επόμενο τουρνουά. Όταν θα σταματήσω και θα είμαι με την οικογένεια μου αγναντεύοντας τον ορίζοντα, εκεί πιθανώς να αναλογιστώ τι έχω κάνει!” πρόσθεσε.
“Είχα ένα τρομερό έλλειμμα ενέργειας στο τρίτο σετ το οποίο δεν μπορώ να εξηγήσω. Ο φυσιοθεραπευτής μου είπε ότι ήμουν αφυδατωμένος αλλά είχα κάνει τις σωστές ενέργειες που κάνω πριν από κάθε ματς. Ήμουν στα πρόθυρα της ήττας. Ευτυχώς, μπόρεσα να βρω τον εαυτό μου στο τέταρτο σετ και να μπω στο ματς. Το πέμπτο σετ μπορούσε να κερδηθεί και από τους δυο ματς. Το νωρίς break με βοήθησε πάρα πολύ. Ελάχιστοι πόντοι έκριναν τον νικητή και ο Τιμ θα μπορούσε να είναι εδώ τώρα” κατέληξε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code