ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

F1: Δείτε τις ημερομηνίες παρουσίασης των νέων μονοθέσιων των ομάδων (έως σήμερα)


Λιγότερο από ένα μήνα μετράμε πλέον για το πρώτο χειμερινό τεστ, ενώ στις 15 Μαρτίου ξεκινά και επίσημα το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 με το Αυστραλιανό Grand Prix.
Έτσι, ως είθισται αυτήν την εποχή, οι ομάδες ξεκίνησαν να ανακοινώνουν της ημερομηνίες που θα δούμε τα νέα τους μονοθέσια.

Με την πρωταθλήτρια Mercedes να γίνεται η 5η ομάδα του grid που ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασης του νέου μονοθέσιου της, το Σάββατο 18/1, πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι ημερομηνίες που μας ενδιαφέρουν μέχρι της πρώτες χειμερινές δοκιμές που θα λάβουν χώρα στη Βαρκελώνη στις 19 Φεβρουαρίου. 

Scuderia Ferrari: 11/2
Η ιταλική ομάδα ήταν η πρώτη που ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασης κατά τη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου γεύματος των Ιταλών με τους εκπροσώπους των μέσων. Το νέο όπλο της ιταλικής ομάδας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2020, θα παρουσιαστεί στις 11 Φεβρουαρίου. Αποκάλυψη που έγινε από τον επικεφαλή της Scuderia, Matia Binotto.

Renault: 12/2
Τη σκυτάλη παίρνει η Renault. Η R.S.20 θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, με μια παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί στο L’ Atelier Renault στο Παρίσι. Η Γάλλοι ποντάρουν πολλά στη νέα χρονιά και θέλουν να αφήσουν πίσω το περσινό πισωγύρισμα στην απόδοση τους, έχοντας και νέο πιλότο στις τάξεις της: τον Γάλλο  Esteban Ocon αντί του Nico Hulkenberg. 

Mclaren: 13/2
Ο Lando Norris, δεν κέρδισε συμπάθειες μόνο με την απόδοση του στην πίστα, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του rookie της χρονιάς, αλλά επειδή είναι και ένα.. ζιζάνιο εκτός πίστας! Το γεγονός εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του, η Mclaren, η οποία διάλεξε έναν άκρως ανορθόδοξο τρόπο για να ανακοίνωση την ημερομηνία παρουσίασης της. 
Η αποκάλυψη παρουσιάστηκε ως… λάθος, κατά τη διάρκεια ενός live video στο οποίο ο νεαρός οδηγός της McLaren, έκανε μία βόλτα στο Mclaren Technology Center. Στο live που προβαλλόταν μέσω του youtube, o 20χρονος εισήλθε σε μία αίθουσα όπου γινόταν σύσκεψη με θέμα την παρουσίαση της νέας MCL35. Εκεί, αναφέρει πως του είπαν πως θα γίνει στις 13 Φεβρουαρίου, και μάλιστα ο ίδιος ο CEO της McLaren, Zak Brown. Όταν αντιλαμβάνεται τι είπε ο νεαρός κοιτά αμήχανα,  και ακολουθεί η διακοπή του live, αλλά έχοντας ήδη γίνει η 'προγραμματισμένη γκάφα"..

Alpha Tauri: 14/2
Σειρά παίρνει η Alpha Tauri(σ.σ. πρώην Torro Rosso), στις 14 Φεβρουαρίου.
Η ομάδα από τη Φαένζα αλλάζει ονομασία από τη νέα χρονιά προς προώθηση της νέας μάρκας ένδυσης της μητρικής Red Bull. Αλλά οι αλλαγές δεν σταματούν εδώ καθώς αλλάζει και ο τρόπος που θα αποκαλυφθεί το νέο μονοθέσιο:
Φέτος, θα έχουμε κανονική παρουσίαση που θα λάβει χώρα στο μουσείο-έδρα της Red Bull, το Hangar 7, στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές που παρουσίαζε το μονοθέσιό της στο pit lane πριν την έναρξη των χειμερινών δοκιμών. 

Mercedes: 14/2
Η πρωταθλήτρια Mercedes πιστή στον τρόπο παρουσίασης των μονοθέσιων της, ανακοίνωσε πως την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα πραγματοποιηθεί το Shakedown στην πίστα του Silverstone. Η γερμανική ομάδα είναι η πέμπτη ομάδα που γνωστοποιεί την ημερομηνία παρουσίασης του μονοθέσιου της. 

Το παζλ θα ολοκληρωθεί με την ανακοίνωση των υπολοίπων ομάδων και πιο συγκεκριμένα της Red Bull Racing, της Racing Point, της Haas, της Alfa Romeo και της Williams. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code