ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επαγγελματική νίκη για Άρη κόντρα στην Ξάνθη






Πήραν το πολυπόθητο τρίποντο οι Κιτρινόμαυροι απέναντι στην Ξάνθη.



Ο Άρης Θεσσαλονίκης υποδέχθηκε την Ξάνθη στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Superleague. Οι Κιτρινόμαυροι μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 4-2 ήθελαν να ανακάμψουν και να επιστρέψουν με μία νίκη. Οι φιλοξενούμενοι στο προηγούμενο ματς είχαν ηττηθεί στα Πηγάδια από τον Παναθηναικό.

Ο Άρης στα πρώτα λεπτά του αγώνα είχε το πάνω χέρι και κατά διαστήματα έκλεινε τους Ξανθιώτες και μέσα στην περιοχή τους. Η μεγάλη ευκαιρία δεν έγινε αλλά οι φιλοξενούμενοι ένιωθαν πολύ έντονα την επιθετική απειλή της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Παρά τις πολλές φάσεις των Κιτρινόμαυρων λίγο έλειψαν οι φιλοξενούμενοι να ανοίξουν το σκορ με αυτογκόλ. Ο Βέλεθ γύρισε την μπάλα στο Κουέστα , ο οποίος δεν υπολόγισε σωστά και έτρεξε για να προλάβει την μπάλα να μην περάσει την γραμμή του τέρματος.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν δυνατά για να σκοράρουν και να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ο Μπρούνο Γκάμα ήταν εξαιρετικός και ουκ ολίγες φορές ανησύχησε την άμυνα της Ξάνθης όπως και ο Λάρσον. Τελικά ο Μπαξεβανίδης στο 57' ανέτρεψε τον Ματίγια και ο Μπρούνο Γκάμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Μετά το γκολ του Άρη η Ξάνθη βγήκε στην αντεπίθεση και άρχισε να πιέζει. Όμως στο 68' οι γηπεδούχοι έχασαν αν εξαιρέσουμε το γκολ,  την καλύτερη φάση τους στο παιχνίδι από ενέργεια του Φετφατζίδη. Πολλές οι κίτρινες κάρτες που δόθηκαν στο ματς, κάτι που θα κοστίσει στις δύο ομάδες μελλοντικά. Στο 77' το παιχνίδι διεκόπη λόγω τραυματισμού του κεντρικού αμυντικού του Άρη Δεληζήση, ο οποίος παρότι ανησύχησε τον πάγκο επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο 2 λεπτά αργότερα. Στα τελευταία λεπτά οι Κιτρινόμαυροι κράτησαν το momentum και απείλησαν με τον Ντιγκινί στο 87' και στο 90+5', όμως ο Γάλλος επιθετικός δεν κατάφερε να σκοράρει. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε το καθήκον της και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code