ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στο ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ο Προέδρος του Άρη Λεμεσού

Υπόθεση απόπειρας καταστροφής διερευνά η Αστυνομία στην Λεμεσό , που έγινε στην οικία του 53χρονου Προέδρου.

Σήμερα γύρω στις 4:30 π.μ σημειώθηκε έκρηξη σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του Γιάννου Παναγή, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην οικία του στην περιοχή Αγίου Ιωάννη στην Λεμεσό. Από εξετάσεις που έγιναν στην σκηνή , διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού υψηλής ισχύος, που τοποθετήθηκε στο δεξί πίσω ελαστικό του οχήματος.

Η βόμβα τοποθετήθηκε δίπλα από δωμάτιο των δύο ανήλικων παιδιών του, με αποτέλεσμα να πέσουν θραύσματα γυαλιού πάνω στην 8χρονη κόρη του. Επίσης από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημίες και στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Η κατάθεση του θύματος , δεν βοηθά τις αρχές αφού ανάφερε στους ανακριτές ότι δεν έχει διαφορές με κανέναν και πως δεν μπορεί να υποπτευθεί ποιος κρύβεται πίσω από το εκρηκτικό μήνυμα που στάλθηκε τα ξημερώματα.

Ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννης Σωτηριάδης ανέφερε ότι είναι πολύ νωρίς για να γίνει αναφορά στα κίνητρα του δράστη,που προκάλεσε το συγκεκριμένο περιστατικό.Οι Αρχές καλούνται να διερευνήσουν τη σκηνή με σκοπό να εξασφαλίσουν μαρτυρία που να σχετίζεται με την εν λόγω εγκληματική ενέργεια. Στην συνέχεια, επισήμανε ότι, η πλήρης άγνοια που δηλώνει το θύμα, δυσκολεύει περισσότερο το έργο της αστυνομίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code