ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τα γυρίζει...τώρα ο Μενέντεθ






 Ο Μενέντεθ κατήγγειλε τον Άρη Θεσσαλονίκης στην FIFPro, όμως τώρα τα...γυρίζει. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης.


Ο μήνας Ιανουάριος έχει φέρει πολλές καταιγιστικές εξελίξεις για τον Άρη Θεσσαλονίκης τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Η τεσσάρα στον συμπολίτη ΠΑΟΚ, η υπόθεση Σιστόν και η απαγόρευση μεταγραφών άλλαξαν την καθημερινότητα των ανθρώπων του Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άρης πανηγυρικά με την νίκη με 2-1 επί της Ξάνθης πήρε την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδος. Κανονικά θα έπρεπε να ακούγονται διθυραμβικοί λόγοι και σχέδια για το μέλλον, όμως μια υπόθεση έσκασε χθες για την ομάδα του Άρη. Ο λόγος για τον Άλεξ Μενέντεθ μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή των κιτρινόμαυρων, ο οποίος κατηγόρησε ευθέως την ομάδα του στο FIFPro ότι τον κακομεταχειρίζεται. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αμοιβόμενων ποδοσφαιριστών με μηδενική έρευνα δημοσίευσε ως πρώτο θέμα στην αρχική σελίδα της ότι: ' Ο Άρης Θεσσαλονίκης κακομεταχειρίζεται ποδοσφαιριστή.' Η είδηση υπάρχει ακόμα και καλεί τους υπεύθυνους επίσημα να πάρουν θέση για αυτήν την κατάσταση. Ο Μένεντεθ επίσης έστειλε και ένα βίντεο που υποτίθεται ότι είναι από τις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Σε αυτό το κείμενο αναφέρει ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει να καταβάλει τους μισθούς του από τον Ιούλιο του 2019. Προπονείται ο Ισπανός δύο φορές την μέρα μόνος του 7 30 το πρωί και 16 00 το μεσημέρι. Ενώ σημειώνει ότι δεν υπάρχει παρουσία προπονητή ή γιατρού που είναι υποχρεωτική. Ο Μενέντεθ υπογραμμίζει ότι από τις 7 Ιανουαρίου 2020 προπονείται με την Κ19, κάτι που τον υποβαθμίζει.


Η ΠΑΕ Άρης πέρασε στην αντεπίθεση καταθέτοντας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στον Μενέντεθ. Οι υπεύθυνοι υπογραμμίζουν ότι ενώ γίνονται ενέργειες για λύση του συμβολαίου του 28χρόνου Ισπανού εδώ και πολύ καιρό , ο Ίβηρας αρνείται συνεχώς. Επιπρόσθετα όσο αφορά τις εγκαταστάσεις του Νέου Ρύσιου η ΠΑΕ Άρης με δημόσιο βίντεο της προς την FIFPro απέδειξε ότι το βίντεο του Ισπανού είναι fake. Το κτήριο αλλά και όλο το συγκρότημα λειτουργεί στην εντέλεια.

Στο twitter η ΠΑΕ Άρης πάνω από το βίντεο έγραψε στην λεζάντα ότι: ' Για να μάθουν όλοι την αλήθεια. Αυτό είναι το προπονητικό μας κέντρο στο Νέο Ρύσιο. Το βίντεο του Άλεξ Μενέντεθ είναι ψεύτικο. Πάντα σεβόμαστε τους ποδοσφαιριστές μας.'


Ο Μενέντεθ περίπου στις 18 00 το απόγευμα είχε την ανάγκη λογικά να δώσει μια πιο λογική απάντηση με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram. Με την φανέλα του στον Άρη φωτογραφία και ταγκάροντας την  FIFPro ο 28χρόνος Ισπανός γύρισε...τις δηλώσεις του. Στην μακροσκελή ανακοίνωση του τα πιο σημαντικά κομμάτια είναι ότι το βίντεο είναι edited, δηλαδή επεξεργασμένο αλλά αληθινό. Εξήγησε επίσης ότι δεν είναι από τις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου αλλά από το Πανεπιστημιακό γήπεδο στην Θέρμη που θα έκανε προπόνηση με την Κ19, η οποία τελικά δεν έγινε λόγω των άσχημων συνθηκών στις εγκαταστάσεις!

Ένα ακόμη πολύ σημαντικό σημείο είναι πως αναφέρει ότι ενημερώθηκε από τον δικηγόρο του ότι ο Άρης Θεσσαλονίκης το απόγευμα πλήρωσε τις οφειλόμενες πληρωμές σε αυτόν.

Αναλυτικά αυτά που έγραψε ο Μενέντεθ στο Instagram:
Λόγω του γεγονότος ότι έλαβα αρκετά σχόλια ( και ιδιαίτερα απειλές) ότι το βίντεο @fifpro_official που δημοσιεύτηκε σήμερα ήταν ψεύτικο ( πλαστό), θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να κάνω την ακόλουθη διευκρινιστική δήλωση: Το βίντεο που δημοσιεύτηκε από το @fifpro_official είναι ένα επεξεργασμένο βίντεο (edited) το οποίο συνδυάζει διάφορα βίντεο που καταγράφηκαν από εμένα. Από τη στιγμή που είχα αποκλειστεί από την προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα, μου δόθηκε εντολή να προπονούμαι δύο φορές την ημέρα μόνο, αλλά σε διαφορετικές τοποθεσίες.

Το πρωί προπονούμαι στο κέντρο εκπαίδευσης του συλλόγου που έχει πράγματι καλές εγκαταστάσεις. Ενώ το απόγευμα στο Πανεπιστήμιο Θέρμης από το οποίο και κατέγραψα στο βίντεο το βρώμικο δωμάτιο. Ελπίζω ότι αυτό εξηγεί το θέμα.

Από την στιγμή που υπέγραψα στον Άρη έκανα τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα. Επίσης έχω αντιμετωπίσει πάντα το club, τους οπαδούς καθώς και τους συμπαίκτες μου με σεβασμό και προσπάθησα να λύσω οποιοδήποτε πρόβλημα με φιλικό τρόπο. Θα ήθελα ακόμη να το κάνω.

Για να μην υπάρξει σύγχυση τα βίντεα είναι πραγματικά, έχω αποκλειστεί από τις προπονήσεις του συλλόγου και οι μισθοί μου δεν έχουν καταβληθεί. Δεν νομίζω ότι αξίζω αυτήν την αντιμετώπιση, ούτε και κανένας άλλος ποδοσφαιριστής το αξίζει.

'Ημουν πάντα επαγγελματίας και ποτέ δεν έχω φανταστεί τον εαυτό μου να είμαι σε αυτή τη άσχημη κατάσταση. Έδωσα το 100% κάθε μέρα στις προπονήσεις του συλλόγου για να μπορώ να παλεύω με την φανέλα του Άρη. Δυστυχώς φέτος δεν έχω πολλές ευκαιρίες, αλλά πάντα είμαι ειλικρινής με τον σύλλογο. Ζητώ μόνο να με αντιμετωπίσουν με τον ίδιο σεβασμό που έχω για τον Άρη.

Όσο αφορά τους μισθούς μου, πληροφορήθηκα από τον δικηγόρο μου ότι σήμερα το απόγευμα η ομάδα έκανε τις οφειλόμενες πληρωμές σε μένα. Εάν είναι σωστό, ελπίζω ότι αυτό το κομμάτι του προβλήματος θα λυθεί, αλλά όπως και κάθε άλλος ποδοσφαιριστής νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να προπονούμαι με τους συμπαίκτες μου.

Alex Menendez

Ο Άγγελος Χαριστέας έκανε παράπονα στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Αμοιβόμενων ποδοσφαιριστών και στον πρόεδρο της. Τα κύρια σημεία στα οποία εστίασε ήταν το μονταρισμένο βίντεο και ότι ο ποδοσφαιριστής δεν ήταν απλήρωτος. Η ΠΑΕ Άρης παραδέχθηκε ότι ήταν δική της απόφαση ο 28χρόνος Ισπανός να κάνει προπόνηση με την Κ19 ενώ ο Χαριστέας υπογράμμισε ότι έχει προσφέρει την βοήθεια του σε ότι χρειάστηκε η οικογένεια του Ισπανού.

Ενώ επιφυλάσσεται και ο πρόεδρος του Pantzartzidis Group. Ο πρόεδρος της εταιρίας κ. Ευάγγελος Παντζαρτζίδης αναφέρει ότι όλα αυτά που ειπώθηκαν για τις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου θίγει αυτόν και την εταιρία του που ήταν υπεύθυνη για την ανακαίνιση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code