ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Έρικσεν αλλάζει την Ίντερ.

Την μεγάλη μεταγραφή της χειμερινής περιόδου θέλει να τελειώσει η Ίντερ, αποκτώντας τον Κρίστιαν Έρικσεν από την Τότεναμ. Ο Δανός διεθνής αποτελεί πόθο του Κόντε γιατί θα του δώσει τη δυνατότητα να ανακατέψει την τράπουλα της ενδεκάδας σε θέματα τακτικής.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Ο Κόντε έχει στο μυαλό του την καλύτερη οργάνωση της ομάδας του στο κέντρο και την εκμετάλλευση του επιθετικού δίδυμου από τις πάσες του Δανού. Θέλει να βρει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση για να αλλάξει την τακτική από 3-5-2 σε 4-3-1-2. Είναι σημαντικό για την Ίντερ να βρει παίκτη που θα μπορεί να ξεκλειδώνει τις κλειστές άμυνες που βρίσκει απέναντι της , ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια. Οι κάθετες πάσες του μπορούν να δώσουν την δυνατότητα σε Λουκάκου και Λαουτάρου να απειλήσουν την εστία κάθε αντιπάλου. Επίσης ο Έρικσεν παίζει για την ομάδα και πασάρει γρήγορα και εύστοχα κάτι που είναι ζητούμενο για την επιθετικότητα της ομάδας.
Ο Έρκσεν είναι γεννημένος στις 14 Φεβρουαρίου του 1992. Είναι διεθνής με όλες τις ομάδες της Δανίας. Με την μεγάλη ομάδα της χώρας του έχει 95 συμμετοχές , με 31 τέρματα και 23 ασίστ.
 Με την Τότεναμ έχει παίξει 305 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει 69 τέρματα και μοίρασε 89 ασίστ.
Σημαντικός ποδοσφαιριστής , που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις του κέντρου, θα είναι μια προσθήκη ποιότητας και ουσίας για την Ίντερ. Όσο για τις απολαβές του υπάρχουν φήμες ότι μπορεί και να φτάσουν σε διψήφιο νούμερο ετησίως , σε τετραετές συμβόλαιο, εφόσον επιτυγχάνονται στόχοι της ομάδας. Σ' αυτό παίζει μεγάλο ρόλο το γεγονός ότι τα χρήματα που θα πάρει η Τότεναμ θα είναι πόλυ λίγα σε σχέση με την αξία του παίκτη. Αυτό του δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί για καλύτερους όρους στο συμβόλαιο του.
Αναμένουμε τις τελικές ανακοινώσεις αφού ήδη γράφεται ότι ο παίκτης και η ομάδα το έχουν συμφωνήσει για την μετακίνησή του στην Ιταλία. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code