ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κύπρος: Χειροπέδες σε 30χρονο ποδοσφαιριστή για στημένα παιχνίδια


Την περασμένη Τρίτη ,η UEFA απέστειλε πέντε νέους "κόκκινους φακέλους" με αποτέλεσμα, οι ποδοσφαιρικοί  αγώνες να βρίσκονται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας.

Σάλο προκάλεσε η έλευση μαζεμένων φακέλων από την ΟΥΕΦΑ την προηγούμενη εβδομάδα. Η αστυνομία έκανε την πρώτη της σύλληψη , με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται στην ομάδα της Καρμιώτισσας.

Ανακοίνωση της ΚΟΠ : "Η ΚΟΠ έχει παραλάβει από το αρμόδιο τμήμα της ΟΥΕΦΑ  έκθεση που αφορά ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα στον αγώνα μεταξύ των ομάδων του Άρη Λεμεσού με την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών που έγινε στις 12 Ιανουαρίου 2020. Ο αγώνας αφορούσε την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας 2019-2020 και παραδόθηκε στην αστυνομία για εξέταση το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020."

Να προσθέσουμε ότι,"κόκκινος φάκελλος" ήρθε και για τον αγώνα με την ΑΕΚ ,όπου ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας είχε αγωνιστεί για τον θεσμό του κυπέλλου.

Αστυνομία Κύπρου : " Η Αστυνομία προχώρησε πριν από λίγο στη σύλληψη 30χρονου ποδοσφαιριστή , στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων, που αφορούν(2) ποδοσφαιρικούς αγώνες με έντονη στοιχηματική δραστηριότητα." 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code